Ο ΥΦ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟN ΔΗΜΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Αυτοψία στα πλημμυρισμένα χωράφια

Δημοσίευση: 29 Μαϊ 2017 15:50

Τις πληγείσες περιοχές από την έντονη βροχόπτωση, στον Δήμο Κιλελέρ, επισκέφθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους του Δήμου Κιλελέρ Σ. Σωτηρίου, Τ. Τσινούλη και Κ. Χατζηκωνσταντίνου, από κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τον αντιπεριφερειάρχη Β. Χατζόπουλο και τον περιφερειακό σύμβουλο Κ. Δεσπόπουλο, τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π. Καλφούντζο, τον προϊστάμενο και του υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Λάρισας Μ. Λιόντο, τον τμηματάρχη εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ Κ. Καραμπάτσα και τον επόπτη Ν. Λάρισας Σ. Σπυρόπουλο.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν το σύνολο των καλλιεργειών της περιοχής. Η κινητοποίηση της Αντιδημαρχίας Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ ήταν άμεση και οι γεωπόνοι του ΕΛΓΑ έκαναν μια πρώτη εκτίμηση για τις ζημιές που υπέστησαν από την έντονη βροχόπτωση οι καλλιέργειες.

Ο αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κιλελέρ Σωτήρης Σωτηρίου ενημέρωσε τους αγρότες – παραγωγούς του Δήμου, που έπαθαν ζημιά από το χαλάζι ή τη μεγάλη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών, ότι «έχει γίνει αναγγελία στον ΕΛΓΑ. Οι παραγωγοί που επλήγησαν από το χαλάζι ή την υπερβολική βροχόπτωση μπορούν να απευθύνονται στους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δήμου, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία της ζημιάς, στο παλιό Δημαρχείο Νίκαιας, τηλέφωνο 2410-921214, 2410-921330» .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass