Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ - ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑΣ

Τα σχέδια του νέου προέδρου του Α.Σ. Λάρισας

Δημοσίευση: 04 Ιουν 2017 22:25

Αλλαγή ηγεσίας από χθες στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Λαρισαίων Αγροτών, καθώς τα ηνία του Α.Σ. ανέλαβε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Φώτης Παπαδόπουλος (τοπικός σύμβουλος Μάνδρας, με τον συνδυασμό της Ρ. Καραλαριώτου), στη θέση του Χρήστου Σιδερόπουλου, μετά την πρόταση μομφής που κατατέθηκε και έγινε δεκτή εις βάρος του.

Τις διαδικασίες ανατροπής του Σιδερόπουλου διευκόλυνε η παραίτηση του μέλους του Δ.Σ. Λευτέρη Μαντζώνη, καθώς τη θέση του πήρε ο α΄ επιλαχών Γιώργος Καραΐσκος, ο οποίος ανήκε στην αντιπολιτευόμενη –έως προχθές- τον Χρ. Σιδερόπουλο ομάδα. Άγνωστο βέβαια τι μεσολάβησε και ο κ. Μαντζώνης δεν περίμενε τη συνεδρίαση της διοίκησης της Παρασκευής, να ακούσει τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης και αναλόγως να πράξει (όπως είχε δηλώσει στην «Ε»), αλλά υπέβαλε την παραίτησή του προχθές το μεσημέρι.

Όσον αφορά στη σύνθεση της νέας διοίκησης, η ανάληψη της προεδρίας από τον Φ. Παπαδόπουλο χαρακτηρίστηκε «αναμενόμενη», καθώς η στάση του ήταν αυτή που καθόρισε τις εξελίξεις. Από τη στιγμή που ήρε την εμπιστοσύνη του από το πρόσωπο του Χρ. Σιδερόπουλου, ήταν αυτός που «έσυρε» τη μειοψηφία της οργάνωσης στην πόρτα του. Έτσι η ανάληψη της προεδρίας από πλευράς του ήταν μονόδρομος. Εν συνεχεία αν και νέο πρόσωπο στο Δ.Σ. ο Γιώργος Καραΐσκος (από τη Φαλάνη) θεωρείται έμπειρος συνεταιριστής και η επιλογή του ως αντιπρόεδρου θεωρήθηκε «σοφή». Ουσιαστικά η ομάδα Τρ. Τσινούλη, που κόντραρε προεκλογικά τον Χρ. Σιδερόπουλο και αποτελούσε μέχρι πρότινος την αντιπολίτευση, προτίμησε να δώσει χώρο για την ηγεσία του Συνεταιρισμού σε ουδέτερους συμβούλους, ώστε να στείλει μήνυμα ότι «πρωτίστως δεν ενδιαφέρεται για τις καρέκλες». Έτσι ο Γ. Βαρδούλης αναδείχθηκε γραμματέας και ο Γ. Γκανιάτσας ταμίας.

Μιλώντας στην «Ε» ο Φ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι λόγοι που ήρε την εμπιστοσύνη προς τον Χρ. Σιδερόπουλου έχουν να κάνουν με οικονομικά θέματα διαχείρισης, τα οποία θα ελέγξει και εφόσον οι υποψίες εξελιχθούν σε αποδείξεις, θα ενημερώσει το σώμα με γενική συνέλευση. Ο βασικός λόγος διαφωνίας με τον κ. Σιδερόπουλο ήταν η επιλογή του να ρυθμίσει και όχι να εξοφλήσει τις οφειλές του Συνεταιρισμού σε ΙΚΑ και ΔΟΥ.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass