ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 26 ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Καταρτίστηκε το πρόγραμμα Αγροτικού Εξηλεκτρισμού 2017

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2017 17:16

Με βασικό θέμα την κατάρτιση του βασικού προγράμματος Αγροτικού Εξηλεκτρισμού για το έτος 2017 και την πορεία του βασικού και συμπληρωματικού προγράμματος για το 2016 συνεδρίασε χθες στη Λάρισα η Τ.Ε.Α.Ε. Λάρισας (Τοπική Επιτροπή Αγροτικού Εξηλεκτρισμού) και αποφάσισε τα εξής:  

Την κατάρτιση Βασικού Προγράμματος Αγροτικού Εξηλεκτρισμού για το έτος 2017. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι όσων τα αιτήματα έχουν μελετηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ και έχουν υποβληθεί  από 1-9-2016 έως 31-12-2016.  Επίσης δικαίωμα ένταξης έχουν και όσοι είχαν υποβάλει αίτηση παλαιότερα αλλά δεν είχαν τις προϋποθέσεις ένταξης ή δεν είχαν πληρώσει τη συμμετοχή τους. Οι δικαιούχοι του προγράμματος αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

EJHLEKTRISMOS

 

Το κόστος του συνολικού προγράμματος είναι 274.995,76 ευρώ εκ των οποίων το ποσό των 66.199,66 ευρώ θα καλυφθεί από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ακόμη η επιτροπή ενημερώθηκε για την πορεία του βασικού και συμπληρωματικού προγράμματος έτους 2016 από την εκπρόσωπο του ΔΕΔΔΗΕ κ. Ευαγγελία Τζικοπούλου.

Συγκεκριμένα από το βασικό πρόγραμμα πλήρωσαν τη συμμετοχή τους 75 δικαιούχοι και κατασκευάστηκαν 36 έργα, ενώ από το συμπληρωματικό πρόγραμμα πλήρωσαν τη συμμετοχή τους 16 δικαιούχοι και κατασκευάστηκε ένα έργο. Τέλος, συζητήθηκαν διάφορα άλλα θέματα στα οποία δόθηκαν λύσεις από την επιτροπή. Κατάσταση μελετηθέντων έργων αγροτικού εξηλεκτρισμού προς ένταξη στο βασικό πρόγραμμα 2017.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass