ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ

Διένειμαν ροδάκινα

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2017 17:20

Διανομή ροδάκινων πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου των Αγίων Αντωνίων Αγιάς μέσω των Κοινοτικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί με βάση και το έγγραφο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος 1859 από 21/8/2014 περί «δωρεάν διανομής φρούτων σε οργανωμένες κατηγορίες δικαιούχων και σε σχολεία».

Υπεύθυνοι για την παραλαβή και διανομή των φρούτων για τον Δήμο Αγιάς ήταν η κ. Ζιούλη Αναστασία, πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγιάς και συντονίστρια του τρέχοντος προ-γράμματος, ο κ. Μπατζιόλας Ζάχος, πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγιάς, και η κ. Γιαννουλέα Χριστίνα, δημοτική σύμβουλος και υπεύθυνη του Γραφείου Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου.

Τον έλεγχο για τη διασφάλιση της ποιότητας των αποσυρόμενων φρούτων που διατέθηκαν στους καταναλωτές διενήργησε η διμελής Επιτροπή της ΔΑΟΚ Λάρισας αποτελούμενη από την κ. Τσιάχα Βασιλική και την κ. Γεωργιάδου Γεωργία.

Οι ωφελούμενοι της δράσης ήταν δικαιούχοι εγγεγραμμένοι του Κ.Π.Δ.Α., δικαιούχοι του ΤΕΒΑ, οι μαθητές όλων των σχολείων της  Δημόσιας  Εκπαίδευσης του Δήμου και το σύνολο των καταγεγραμμένων στις ονομαστικές καταστάσεις των υπηρεσιών του Δήμου, άποροι, μοναχικά άτομα σε ανέχεια και ΑμεΑ.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass