ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΖΩΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η καρδιά της ζωικής παραγωγής θα χτυπά από σήμερα στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 15:18

Επιστημονικές ανακοινώσεις ερευνητικών θεμάτων, που καλύπτουν όλο το εύρος των αντικειμένων της ζωικής παραγωγής, καθώς και ομιλίες-εισηγήσεις γενικότερου ενδιαφέροντος στον τομέα της ζωικής παραγωγής θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του τριήμερου 32ου επιστημονικού συνεδρίου της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (Ε.Ζ.Ε.), που ξεκινά σήμερα Τετάρτη στις 6 μ.μ. στη Λάρισα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Αναλυτικότερα σήμερα Τετάρτη, πρώτη μέτρα του συνεδρίου θα παρουσιαστούν οι εξής εισηγήσεις:

«Η γεωργοκτηνοτροφική δραστηριότητα των ανθρώπων της Νεολιθικής Θεσσαλίας», από τον Κώστα Θεοδωρόπουλο, φυσικό, ιστορικό ερευνητή Προϊστορίας της Θεσσαλίας, «Η Κτηνοτροφία στο νομό Λάρισας: Υφιστάμενη κατάσταση - Προβλήματα-Προοπτικές», από τον Κων. Μουλά, γεωπόνο, ΜSc., της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, «Τεχνολογίες και τεχνικές κτηνοτροφίας ακριβείας», από τον κ. Θωμά Μπαρτζάνα, διευθυντή Ερευνών, ΕΚΕΤΑ / ΙΕΤΕΘ, «Το τελευταίο S.O.S. από τη φέτα μας. Οι συμφωνίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με Νότια Αφρική και Καναδά », από τον Εμμανουήλ Μιχ. Ανυφαντάκη, ομότιμο καθηγητή Γαλακτοκομίας ΓΠΑ, τ. πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Γάλακτος Ελλάδος κ.α.

Την Πέμπτη θα αναπτυχθούν θέματα εκτροφής – διαχείρισης αγροτικών ζώων και θέματα εκτροφής-υδατοκαλλιεργειών και την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, στην πρώτη συνεδρία (8:30-10:30) θα αναπτυχθούν θέματα διατροφής ζώων και πτηνών, στη δεύτερη (11:00-12:00) διατροφής σε σχέση με την ποιότητα των προϊόντων και στην τρίτη (12:00-13:45) θέματα φυσιολογίας και γενετικής των αγροτικών ζώων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass