EΤΟΙΜΗ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εγκαινιάζεται η 15η Εμποροβιοτεχνική Εκθεση

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2017 17:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Η  προετοιμασία της 15ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Καρδίτσας στον χώρο των παλιών καπναποθηκών της Καρδιτσομάγουλας έχει ολοκληρωθεί και άρχισε η εγκατάσταση των εκθετών μέχρι σήμερα 13 Οκτωβρίου 2017, οπότε και στις 7 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν τα επίσημα εγκαίνια! Χθες το μεσημέρι ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κ. Βύρων Παππάς, μαζί με τον Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Φώτη Αλεξάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκο και τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΒΕ κ. Αποστόλη Κηρύκο, κατά την οποία παρουσίασαν σημαντικά στοιχεία.


Όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς «η φετινή Έκθεση  έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού πάνω από 150 εκθέτες καλύπτουν περισσότερα από 3.000 τμ παρουσιάζοντας το πιο υγιές κομμάτι της επιχειρηματικότητας. Το Επιμελητήριο  προσφέρει εδώ και 15 χρόνια μια θαυμάσια ευκαιρία για επιχειρηματικές συναντήσεις και συμφωνίες μέσω της Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης, που κάθε χρόνο ξεπερνά τις 20.000 επισκέπτες»!
«Στο σημείο αυτό» πρόσθεσε «θέλω να εξάρω τη συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκου και των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας (ειδικά του κ. Κουτρουμάνου), του Δημάρχου Καρδίτσας  Φώτη Αλεξάκου και των υπηρεσιών του Δήμου (ξεχωριστές ευχαριστίες στον κ. Φείδη). Ξεχωριστή συμβολή στην Έκθεση (και τον ευχαριστώ θερμά)  στον  Πρόεδρο της ΠΕΔ Γιώργο Κωτσό  για την φιλοξενία όλων των Δήμων του Νομού στο περίπτερο της ΠΕΔ, με σκοπό την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των Δήμων της Θεσσαλίας. Χωρίς τη βοήθεια όλων των παραπάνω η Έκθεση αυτή δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί. Παρέχουμε και φέτος περίπτερα δωρεάν σε σημαντικούς κοινωνικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης, ως ελάχιστη αναγνώριση του έργου τους».
Οι φορείς αυτοί είναι το Τμήμα Τροχαίας Καρδίτσας, η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Καρδίτσας, το ΤΕΙ Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου, το ΤΕΙ Τεχνολογίας Τροφίμων, ο Ερυθρός Σταυρός, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, η Ραδιολέσχη, η Αερολέσχη, η Αναγέννηση, ο ΑΚΑΚ, ο ΑΣΚ, ο Κυνηγετικός Σύλλογος, το ΚΤΕΛ.
Οι τομείς  της φετινής Έκθεσης είναι Τρόφιμα – Ποτά, Γεωργία – Κτηνοτροφία, Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός, Δόμηση – Ανακαίνιση, Ενέργεια – Εναλλακτικές Μορφές, Τουρισμός – Αγροτουρισμός, Αυτοκίνητο – Αξεσουάρ.
Ειδικά φέτος παίρνουν μέρος όλες οι αντιπροσωπείες εμπόρων καινούριων αυτοκινήτων σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο!
Επίσης, ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών θα δώσει ενεργό «παρών» την Κυριακή 15/10 το απόγευμα, με μια ξεχωριστή Παρασκευή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass