ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Retsina Cool δροσερή, μοντέρνα και… φρέσκια

Δημοσίευση: 13 Απρ 2018 22:18

Ένα νέο καινοτόμο προϊόν από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου κυκλοφόρησε το τελευταίο διάστημα στην αγορά. Πρόκειται για νέου τύπου ρετσίνα με το όνομα Retsina Cool σε συσκευασία των 250 ml.

Μοντέρνα εμφάνιση, απαλή γεύση ρετσίνας και φρεσκάδα νέου οίνου συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο, ώστε νέοι και παλιοί καταναλωτές να προσεγγίσουν με καινούργια διάθεση ένα αποκλειστικά ελληνικό παραδοσιακό κρασί σαν τη ρετσίνα.

Η ρετσίνα είναι ταυτισμένη με την Ελλάδα από τα αρχαία ακόμα χρόνια σαν είδος λευκού κρασιού στο οποίο έχει προστεθεί κατά τη διάρκεια της ζύμωσης ρητίνη πεύκου καθορίζοντας γευστικά και αρωματικά το κρασί με το «βαλσαμικό» άρωμα-γεύση της ρετσίνας.

Η κατανάλωση της ρετσίνας ήταν τόσο πολύ μεγάλη στο παρελθόν που σχεδόν ταυτιζόταν με την κατανάλωση του λευκού κρασιού. Όμως στην πορεία των καιρών με την ανάπτυξη του οινοποιητικού κλάδου και τη διαφοροποίηση των καταναλωτικών συνηθειών η κατανάλωση της ρετσίνας έχει μειωθεί δραματικά.

Με τη Retsina Cool ο πάντα πρωτοπόρος Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου φέρνει ξανά τους καταναλωτές πιο κοντά σε ένα τόσο παραδοσιακό κρασί σαν τη ρετσίνα αλλά με Cool διάθεση αυτή τη φορά και έτσι προσφέρεται καλύτερα η ευκαιρία και στους νέους να το γευτούν.

Σε συσκευασία 250 ml με βιδωτό καπάκι που να εξυπηρετεί την εύκολη κατανάλωσή του εντός και εκτός καταστημάτων εστίασης, σε γυάλινη φιάλη «ντυμένη στα πράσινα» και με σύμβολο το κουκουνάρι του πεύκου η Retsina Cool πρωτοπορεί, ενώ η φρεσκάδα της απογειώνει τη γεύση.

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass