Αρωμα Θεσσαλίας στο Φεστιβάλ Μελιού

Πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Δημοσίευση: 04 Δεκ 2023 13:30

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, έως και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, η μεγαλύτερη εκδήλωση του κλάδου που γίνεται στη χώρα μας, με στόχο την προβολή και προώθηση του επώνυμου ελληνικού μελιού, κυρίως των μικρών παραγωγών, αλλά και των προϊόντων κυψέλης.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, διεξήχθη και το 14ο Συνέδριο Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας, με θέμα «Χαρακτηρισμός και Αυθεντικότητα των Προϊόντων της Μέλισσας», αλλά και ο 3ος Διαγωνισμός Ελληνικού Μελιού Ανώτερης Ποιότητας, καθώς και πλήθος δράσεων και εκδηλώσεων.
Η διοργάνωση αυτή τόνωσε το ηθικό των μελισσοκόμων, καθώς σε μια δύσκολη μελισσοκομική χρονιά για τη χώρα μας, αφού ο καιρός, οι καταστροφικές πλημμύρες και πυρκαγιές έφεραν σημαντικές απώλειες για τον κλάδο, το ενδιαφέρον της αγοράς για το ελληνικό μέλι ήταν ιδιαίτερα αυξημένο.
Τις εντυπώσεις έκλεψε το περίπτερο του νεοσύστατου Συνεταιρισμού Μελισσοκόμων Θεσσαλίας, τα μέλη του οποίου θα διαθέσουν τα έσοδα της Έκθεσης στους πληγέντες μελισσοκόμους από τις πλημμύρες και τις φωτιές.
Ακόμη και μεμονωμένοι μελισσοκόμοι της Θεσσαλίας έδωσαν το «παρών» στο Φεστιβάλ, με την οικονομική στήριξη και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass