Ο Κόκκαλης καλεί Αυγενάκη σε δημόσιο διάλογο

ΣΤΗΝ «AGROTIKA»

Δημοσίευση: 04 Ιαν 2024 13:31

Σε εφ’ όλης της ύλης δημόσιο διάλογο για το σύνολο των προβλημάτων του πρωτογενούς τομέα καλεί ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλης Κόκκαλης τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός τόνισε πως το κυβερνητικό στέλεχος εδώ και καιρό αποφεύγει τον διάλογο, χαρακτηρίζοντάς τον, μάλιστα, και ως «μεγάλο πολιτικό ψεύτη» για τον ισχυρισμό του πως ο ΣΥΡΙΖΑ φορολόγησε τις αγροτικές επιδοτήσεις.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κόκκαλης ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Αυγενάκης συνηθίζει τους μονολόγους. Κακά τα ψέματα... Ο καθένας μπορεί να πιστεύει τον οποιονδήποτε... Κι εγώ μπορεί σήμερα να λέω πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν είναι θέσφατο πως ό,τι λέω, είναι και σωστό. Το ίδιο, όμως, ισχύει για όλους. Και για τον κ. Αυγενάκη. Όμως, ο Υπουργός αποφεύγει τον διάλογο. Και ο διάλογος πρέπει να γίνεται ενώπιον αυτών που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για να λυθούν τα προβλήματά τους. Το ίδιο έκανε και στη Βουλή για το φιάσκο στον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Προσκαλώ τον υπουργό κ. Αυγενάκη σε έναν δημόσιο διάλογο. Ή τηλεοπτικά ή στο πλαίσιο της «Agrotika». Με όλο τον σεβασμό να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε επιχειρήματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass