Σήμερα βγαίνουν τρακτέρ στα χωριά και τέλος Ιανουαρίου στους δρόμους

Κάλεσμα από τις Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 15 Ιαν 2024 7:02

Κάλεσμα στους Θεσσαλούς αγρότες να βγάλουν τα τρακτέρ τους σήμερα Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις πλατείες των χωριών και μόλις δοθεί το σύνθημα να ξεχυθούν στους δρόμους, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις και πιέζοντας έτσι την Κυβέρνηση να δώσει λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου, απευθύνουν οι Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων Θεσσαλίας.

Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει εξορμήσεις στα χωριά και μέσα στην εβδομάδα ευρεία πανθεσσαλική σύσκεψη για να ορισθεί ο χρόνος και ο τόπος εξόδου των τρακτέρ στις εθνικές οδούς.
Η προηγούμενη εβδομάδα κινήθηκε σε επίσης αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς την Πέμπτη υπήρξε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο Καρδίτσας από την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μη συνάντησή τους με το κυβερνητικό κλιμάκιο που συνεδρίαζε στην περιοχή, με θέμα την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία. Οι αγρότες επιζητούν απαντήσεις στα αναπάντητα μέχρι στιγμής ερωτήματα σχετικά με το τελικό ύψος των αποζημιώσεων και το χρονοδιάγραμμα καταβολής τους σε όσους έλαβαν προκαταβολές, αλλά και το πότε επιτέλους θα πάρουν χρήματα και όσοι δεν έχουν καν λάβει τα 6.600 ευρώ που υποσχέθηκε η κυβέρνηση, όπως και τα 2000 — 4000 ευρώ για τις ζημιές σε πάγιο κεφάλαιο. Επίσης τι θα γίνει με τις αποκαταστάσεις, τα αναχώματα και τον αντιπλημμυρικό σχεδιασμό και τι θα γίνει με το υψηλό κόστος παραγωγής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass