«Ρύθμιση για το αγροτικό ρεύμα στον ΤΟΕΒ Φαρσάλων»

ΖΗΤΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ. ΔΡΑΧΜΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠ. ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Θ. ΣΚΥΛΑΚΑΚΗ

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2024 16:11

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Την ένταξη του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων σε ευνοϊκή ρύθμιση ώστε να μη θεωρηθούν ληξιπρόθεσμες οι οφειλές που έχει σε ηλεκτρική ενέργεια ζητά με επιστολή του ο πρόεδρος του Οργανισμού κ. Αναστάσιος Δραχμάνης προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, Μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού της χώρας για τις τελικές χρεώσεις του αγροτικού ρεύματος για τα έτη 2024 και 2025 και εν όψει του υπολογισμού των χρεώσεων του ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων προς τα μέλη για την αρδευτική χρήση των παραπάνω ετών, θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σε ποια κατηγορία χρεώσεων εμπίπτει ο Οργανισμός μας και αν θα θεωρηθούν οι οφειλές των περιοχών που επλήγησαν από το καταστροφικό πέρασμα του «Daniel» και θα ενταχθούν στη ρύθμιση των δύο ετών περιόδου χάριτος και μετά πενταετή άτοκη αποπληρωμή σαν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Η σκέψη και πρότασή μας είναι οι οφειλές των οργανισμών, αλλά και όλων των ιδιωτών αγροτών των παραπάνω πληγέντων περιοχών που θα ενταχθούν στην ευνοϊκή ρύθμιση να μη θεωρηθούν ληξιπρόθεσμες και η χρέωση να είναι η ελάχιστη στα 0.093 λεπτά ανά κιλοβατώρα, σαν μια επιπλέον κρατική παροχή και βοήθεια στους ανθρώπους που χάσανε συγγενείς, σπίτια, παραγωγές, ζώα, κόπους μιας ζωής, για να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους. Η Θεσσαλία μας υποφέρει και μαζί της όλος ο παραγωγικός ιστός της. Η Θεσσαλία πρέπει να έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις και την ευκαιρία να ανασυγκροτηθεί. Παρακαλούμε να εξετάσετε άμεσα το αίτημα και πρότασή μας και να μας απαντήσετε το συντομότερο δυνατόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass