Βιοδραστικότητα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Δημοσίευση: 10 Απρ 2024 15:00

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Το Γενικό Λύκειο Αγιάς, στο πλαίσιο του σχεδίου Δράσης με τίτλο «Άνοιγμα του σχολείου στην κοινότητα - Συνεργασία με φορείς», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς διοργανώνει ημερίδα, με θέμα «Βιοδραστικότητα αγροτικών προϊόντων και τροφίμων», με στόχο την ενημέρωση των παραγωγών για την ποιότητα και την προστιθέμενη αξία των προϊόντων τους, τη Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 10:00 π.μ., στην Αγιά, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα».

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, καθηγητής Φυσιολογίας Ζωικών Οργανισμών και Τοξικολογίας, κ. Δημήτριος Κουρέτας.
Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές, ερευνητές της εταιρείας FoodΟxys και οι εξής εκπρόσωποι Ομάδων Παραγωγών τοπικών προϊόντων (μήλο, κεράσι και κάστανο): Γεώργιος Ζέικος (Αγροτικός Συνεταιρισμός Αγιάς «Κίσσαβος»), Ευάγγελος Κρανιώτης (Α.Σ. Μελιβοίας «Η Αθανάτη»), Ευάγγελος Μανίκας (Α.Σ. Σκήτης – Ποταμιάς), Αντώνιος Τσιάρας (Α.Σ. Αγιάς «Ορεινά»).
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Αγιάς κ. Αντώνιος Γκουντάρας. Η ημερίδα απευθύνεται στους αγρότες του Δήμου Αγιάς και σε όλους τους ενδιαφερόμενους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass