ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ

Διπλή ομιλία στους παίκτες

* Και 300 ευρώ πρόστιμο σε Μπουντόπουλο, Κουτσιανικούλη * Ποιοι παίκτες υπάρχει περίπτωση να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2016 10:56

 

Του Σωτ. Κέλλα

Διπλή ομιλία είχαμε χθες στα αποδυτήρια της ΠΑΕ ΑΕΛ τόσο για τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στα Χανιά όσο και γι’ αυτόν της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό (6 μ.μ.) εντός έδρας.

Η πρώτη ομιλία έγινε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια που στάθηκε στην καλή εμφάνιση στα Χανιά αλλά και στις αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες των Μπουντόπουλου και Κουτσιανικούλη στους οποίους επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ αν και η αρχική απόφαση ήταν για 500 ευρώ(μεταπείσθηκε από τον γενικό διευθυντή Θωμά Κυπαρίσση). Τους είπε ότι οι κάρτες για μαρκάρισμα δεν τον πειράζουν αλλά αυτές για διαμαρτυρίες είναι αδικαιολόγητες. Παράλληλα οι παίκτες χάρηκαν όταν άκουσαν ότι θα ξοφληθούν μέχρι την Παρασκευή.

Επόμενη ομιλία ήταν του Σέρβου τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς που ζήτησε οι ποδοσφαιριστές του να τελειώνουν τις φάσεις ενώ τους επέστησε την προσοχή για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό που είπε ότι είναι γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα. Χαρακτήρισε το παιχνίδι πολύ δύσκολο και θα πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια.

ΔΑΝΕΙΚΟΙ

Στο μεταξύ μετά από απόφαση της ΕΠΟ ότι επιτρέπεται η ΑΕΛ να κάνει μεταγραφές παικτών κάτω των 24 ετών ερασιτεχνών άρχισαν να γίνονται κάποιες κινήσεις για απόκτηση ποδοσφαιριστών αλλά και για παραχωρήσεις εφόσον το επιθυμούν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση να δοθούν δανεικοί είναι οι: Πατσογιώργος, Μανακούσιος, Χάμος, Γκαμπλιώνης και Κρητικός. Όλοι σε ομάδες Β΄ Εθνικής κατηγορίας ενώ όσοι δεν θελήσουν θα παραμείνουν χωρίς πρόβλημα στη λαρισινή ομάδα. Στόχος είναι να πάρουν παιχνίδια και να γυρίσουν στην ΑΕΛ καλύτεροι και πιο έτοιμοι να αγωνισθούν.

ΑΝΤΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ανταπάντηση έκανε ο φίλαθλος Δημήτρης Κούρος σε ανακοίνωση, εξαιτίας προηγούμενης επιστολής του, του γραφείου τύπου της ομάδας. Αναφέρει τα εξής:

« Μετά από προσωπική μου επιστολή που παραδόθηκε στη γραμματεία της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. στις 9/12/2016 με αποδέκτη τον κ. Κούγια όπου επισημαίνονταν η απραξία της ΠΑΕ στο θέμα αδειοδότησης, αντιπαρερχόμενος κάθε είδους ειρωνικών χαρακτηρισμών του «γνωστού» συντάκτη της απάντησης της ΠΑΕ Α.Ε.Λ, όσο και του εγκρίνοντος αυτή, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Ελευθερία» στις 22/1/2016, σε επιστολή μου που δημοσιεύτηκε στην ίδια εφημερίδα στις 21/12/2016, παραβλέποντας το γεγονός της αποφυγής αναφοράς για την «ταμπακιέρα», σχετικά με τις μέχρι τώρα ανύπαρκτες ή μη δημοσιοποιημένες ενέργειες τής επί επταμήνου διοίκησης της ΠΑΕ, εύχομαι στην ΠΑΕ Α.Ε.Λ. να εκπληρώσει τους στόχους επίτευξης αδειοδότησης και κατάκτησης μιας εκ των προνομιούχων θέσεων που οδηγούν σε προαγωγή στην παραπάνω κατηγορία.

Ως μέλος του Σωματείου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας – Α.Ε.Λ, χωρίς κανενός είδους πρόθεση αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ ΑΕΛ, επιφυλάσσομαι να επανατοποθετηθώ εκ νέου μελλοντικά, κρίνοντας ανάλογα με την έκβαση της αδειοδότησης, είτε για επιβράβευση ή για επίκριση των ενεργειών τής ΠΑΕ, ακόμα και αν το διακύβευμα είναι να χαρακτηριστώ ως «θεματοφύλακας» ή αντιπολιτευόμενος την ΠΑΕ, σύμφωνα με τον συντάκτη, αλλά και την δημόσια τοποθέτηση μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ.»

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Τηλεοπτικά θα καλυφθούν τρεις από τους οκτώ αγώνες της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όρισε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00 την αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το OTE Sport 3 HD.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

18:00 ΑΕΛ-Αχαρναϊκός OTE Sport 3 HD

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

15:00 Πανελευσινιακός- Λαμία

15:00 Παναχαϊκή- Καλλιθέα

15:00 Παναιγιάλειος-Χανιά

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας- Κισσαμικός

15:00 Τρίκαλα -Ολυμπιακός Βόλου

18:00 Απόλλων Σμύρνης- Πανσερραϊκός OTE Sport 7 HD

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

18:00 Κέρκυρα- Αγροτικός Αστέρας OTE Sport 3 HD

Εργοτέλης -Ζάκυνθος 0-3 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass