ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρωμα… Βραζιλίας για τον Δωτιέα!

*Αποκτήθηκαν ο Τιάνκο Γιούρι Τανάκα και ο Πέδρο Ενρίκε *Στην ομάδα της Αγιάς και ο Γκουντρουμπής με τον Ηλ. Καραγιάννη

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2016 8:45

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Απίστευτες μεταγραφές πραγματοποίησε χθες η διοίκηση του  Δωτιέα , που τα δίνει… όλα προκειμένου η αγαπημένη ομάδα της επαρχίας Αγιάς να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη και να παραμείνει τελικά στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν:

1) Ο Τιάνγκο Γιούρι Τανάκα, Βραζιλιάνος με πορτογαλικό διαβατήριο, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης και έπαιζε στην Παρανά(ομάδα Β΄Εθνικής της Βραζιλίας).

2)Ο Πέδρο Ενρίκε, Βραζιλιάνος με ιταλικό διαβατήριο, ο οποίος είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως δεκάρι και έπαιζε στην β΄ ομάδα της Ελλάς Βερόνα(Β΄Εθνική της Ιταλίας).

3)Ο Φώτης Γκουντρουμπής, 21 ετών, αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε.Φαρκαδόνας, ενώ πριν πάει εκεί έπαιζε στην ΑΕΛ και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

4) Ο Ηλίας Καραγιάννης, 24 ετών, αγωνίζεται ως δεξί μπακ και ήταν στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ έχει παίξει και στην ομάδα του Τυρνάβου 2005.

Σε αυτούς προσθέτονται και ο γκολκίπερ Βασίλης Μάλτζαρης, όπως επίσης και ο Θανάσης Ουζούνογλου(21 ετών), ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικό χαφ στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ…

Ο πρόεδρος της ομάδας Γρηγόρης Γουργιώτης σε δήλωσή του για τη σημαντική ενίσχυση που έγινε στον Δωτιέα και για το παιχνίδι της Κυριακής στον Βόλο με τη Νίκη, τόνισε τα εξής: «Κάναμε πράξη την υποσχεσή μας πως θα ενισχύσουμε τον Δωτιέα, γιατί πονάμε γι΄αυτή την ομάδα και δεν θα την αφήσουμε αδύναμη στα δύσκολα. Καλωσορίζουμε  τους νέους παίκτες και θέλουμε με τα παιδιά που ήταν στην ομάδα, να τα δώσουν όλα για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

Κάνουμε όμως έκκληση και στον κόσμο της Αγιάς να μας βοηθήσει, διότι με τη δική τους αρωγή και όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά, θα δώσουμε τη σκληρή μάχη και στο τέλος πιστεύουμε ότι θα βγούμε νικητές.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ακόμη μεταγραφή και από αύριο μας περιμένει όλους σκληρή δουλειά.

Όσον αφορά στην κυριακάτικη αναμέτρηση στη Νέα Ιωνία με τη Νίκη Βόλου, σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιστορική ομάδα, την οποία σεβόμαστε αλλά δεν τη φοβόμαστε. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε ότι σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Από δω και πέρα σε κάθε ματς που θα είναι και ένας τελικός για εμάς, θα παίζουμε με αποκλειστικό στόχο τη νίκη. Περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή να έχουμε τα δελτία των νεοαπεκτηθέντων και να τεθούν στη διάθεση του προπονητή μας Γιάννη Μάγγου.

Ευελπιστούμε ότι με τις κινήσεις που κάναμε, ο Δωτιέας στο τέλος θα κερδίσει την μάχη της σωτηρίας».

….ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ

Εκτός από τις μεταγραφές, είχαμε χθες το απόγευμα και γεννητούρια στην ομάδα της Αγιάς, καθώς η γυναίκα του προπονητή Θάλεια Κόκκινου-Μάγγου από τη Φαλάνη, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Στον Καρδιτσιώτη προπονητή Γιάννη Μάγγο και στη γυναίκα του ευχές για μακροζωία απευθύνουν διοίκηση και παίκτες του Δωτιέα, όπως επίσης και το αθλητικό τμήμα της «Ε».

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

Οι σκόρερ στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας, έχουν ως εξής:

10 γκολ: Μπουσινάκης (1 πεν. – ΑΕ Καραϊσκάκης)

9 γκολ: Ευαγγέλου (ΑΕ Καραϊσκάκης), Γκούρτσας (Αιγινιακός)

7 γκολ: Στεφανίδης (2πεν. – Θεσπρωτός), Πετρουζέλης (4πεν.-Πύδνα Κίτρους)

6 γκολ: Τσιουρέλης (Πύρασος)

5 γκολ: Καρακατσάνης, Ντεβέσα (Αιγινιακός), Κατσιαμήτας, Νάκας (1πεν.) (Αχιλλέας Νεοκ.), Πέντσας (Θεσπρωτός), Κανελλόπουλος (1 πεν.- Νίκη Βόλου), Καντού (1πεν. – Οπούντιος Μαρτίνου), Μακράκης (Πύδνα Κίτρους), Κορέτα (Ρήγας Φεραίος)

4 γκολ: Γουέλκαμ (Αιγινιακός), Τσατσαλίδης (Δωτιέας Αγιάς), Κρεββατάς (1πεν.), Μπαλαράμπε (Νίκη Βόλου), Γεωργίου (1πεν. – Πιερικός), Αναστασίου (Πύρασος), Γκίκα, Σέττος (Ρήγας Φεραίος), Ετόφ, Μηνάς (Φαρκαδόνα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass