Καλή εικόνα έδειξε ο Οικονόμος

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2016 8:39

Ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση διεξήχθη χθες το απόγευμα στον Βόλο, όπου ο Οικονόμος γνώρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου, με σκορ 2-0.

Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης πάλεψε φιλότιμα απέναντι σε μια ομάδα, που έχει πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις.

Οι «Πράσινοι» που έμειναν πίσω στο σκορ στο 7΄ θα μπορούσαν να πετύχουν κάποιο γκολ και τελικά δέχθηκαν ένα δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Περισσότερο 4-2-3-1 θύμιζε η διάταξη της Νίκης στο χθεσινό παιχνίδι. Την εστία υπερασπίστηκε ο Βρονταράς έχοντας μπροστά του από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Ιβανίδη, Τσορμπαντζή, Ναουμίδη και Παπαδόπουλο. Αμυντικοί χαφ ήταν οι Μέτσε, Κυπτίου, οι Ματθαίου και Σκοπελίτης επιχειρούσαν από τις πτέρυγες (δεξιά και αριστερά αντίστοιχα), ενώ ο Κόλα κινούταν λίγο πιο πίσω από τον Ρολντάν που αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος».

Το 4-2-3-1 επέλεξε ο Γιώργος  Καλτέκης για τον Οικονόμο. Τερματοφύλακας ήταν ο Γούπος, ενώ στα μετόπισθεν τοποθετήθηκαν οι Μαχαίρας (δεξιά), Μανίκας (αριστερά), Σιάτρας, Κορομηλάς (σέντερ μπακ). Στη μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Σενκάι, Μπαλής (στον άξονα), Παπαγεωργίου (δεξιά) και Καραγκούνης (αριστερά), με τον Καμπέρη να κινείται λίγο πιο πίσω από τον Τόλιο, που ήταν ο μοναδικός προωθημένος.

Η Νίκη ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και πήρε γρήγορα «κεφάλι» στο σκορ. Ήταν το 7ο λεπτό όταν ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, στο δεύτερο δοκάρι πετάχτηκε  ο Μέτσε και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι της Τσαριτσάνης  θέλησαν να ανταποδώσουν άμεσα. Έτσι στο 8’ ο Μαχαίρας έπιασε πλασαριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο πέρασε λίγο πάνω από τα γκολπόστ της εστίας του Βρονταρά.

Μεγάλη ευκαιρία στο 20’ για τη Νίκη. Ο Ματθαίου γύρισε για τον Ρολντάν, ο οποίος όμως απέτυχε να σουτάρει από τη μικρή περιοχή. Επίσης στο 26’ ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, αλλά ο Ρολντάν δεν μπόρεσε να πιάσει κεφαλιά πιεζόμενος από αντίπαλο, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σκοπελίτης  κέρδισε την μπάλα από τον Μαχαίρα και γύρισε για τον Ματθαίου, που  κέρδισε την κεφαλιά χωρίς να έχει καλή θέση σώματος, με συνέπεια η μπάλα να πάρει ύψος και να φύγει άουτ.

Στο 32’ ο Βρονταράς έδειξε την πείρα του, αφού βγήκε έγκαιρα από την εστία του και κόντραρε τον Παπαγεωργίου, ο οποίος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας μετά από ωραία κάθετη πάσα του Καραγκούνη.

Ο Οικονόμος αντέδρασε και στο 37’ ο Τόλιος έκανε ωραία προσπάθεια και γύρισε την μπάλα αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ προ του Μαχαίρα που καραδοκούσε. Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν γρήγορα το κόρνερ και ο Καμπέρης πραγματοποίησε συρτή σέντρα, που πέρασε παράλληλα από την εστία χωρίς κανείς συμπαίκτης του να βρεθεί να την σπρώξει στα δίχτυα.

Η Νίκη έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με δύο καλές στιγμές. Στο 41’ ο Κυπτίου έβγαλε τη σέντρα με στόχο τον Κόλα που έπιασε την κεφαλιά, η οποία κατέληξε στην αγκαλιά του Γούπου. Επίσης στο 44’ ο Κυπτίου δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση χωρίς όμως αποτέλεσμα (ψηλά άουτ).

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 48’ σε σουτ του Κυπτίου μπλόκαρε ο Γούπος και στο 52’ ο Κόλα εκτέλεσε φάουλ, ο Ελευθεριάδης ήταν αμαρκάριστος στο πρώτο δοκάρι, αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ και η μπάλα έφυγε άουτ.

Δύο καλές φάσεις είχε η Νίκη μέσα σ’ ένα λεπτό. Στο 62’ ο Παπαδόπουλος σέντραρε, όμως ο Κόλα δεν μπόρεσε να πιάσει το σουτ, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα δυνατό σουτ του Σκοπελίτη πέρασε εκτός εστίας.

Ο Οικονόμος έκανε την πρώτη του τελική προσπάθεια στην επανάληψη στο 70’. Ο λόγος για ένα σουτ του Βελετάνη έξω από την περιοχή, το οποίο έφυγε άουτ.

Στο 72’ Ο Νοριέγα έδωσε για τον Σκοπελίτη που με το κεφάλι έστρωσε για τον Κανελλόπουλο, ο 29χρονος επιθετικός σούταρε απευθείας, αλλά ο Γούπος σωστά τοποθετημένος μπλόκαρε σταθερά.

Τρία λεπτά αργότερα στο  75’ εκτέλεση φάουλ του Καψιώχα δεν ανησύχησε τον Σταμέλο (άουτ), ενώ στο 82’ ο Σκοπελίτης έκανε ωραία ενέργεια φέρνοντας την μπάλα μπροστά του και σουτάροντας αμέσως. Ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από την αριστερή συμβολή των δοκών (άουτ).

Τον Σκοπελίτη θέλησε να μιμηθεί ο Βελετάνης στο 86’, όταν από πολύ μακρινή απόσταση εξαπέλυσε δυνατό σουτ, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, αλλά δεν αιφνιδίασε τον Σταμέλο, που την απέκρουσε.

Εκτέλεση φάουλ του Κόλα εξουδετερώθηκε από τον Γούπο στο 88’, αλλά στο 91’ ο γκολκίπερ του Οικονόμου δεν μπόρεσε να αποσοβήσει το δεύτερο τέρμα.

Ο Κανελλόπουλος ,από τα δεξιά γύρισε για τον Νοριέγα, ο Ισπανός έκανε την προβολή, ο Γούπος απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ιβανίδης με το αριστερό  διαμόρφωσε το τελικό 2-0

Τη συνάντηση διηύθυνε ο κ. Κούστας με βοηθούς την κ. Χουλιάρα και τον κ. Τσαγγάρη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ(Κώστας Βελιτζέλος): Βρονταράς (62’ Σταμέλος), Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, (62’ Λίμα) Τσορμπαντζής (62’ Χολέβας), Ναουμίδης (62’ Αναστασίου), Μέτσε (62’ Μπιτσάκος), Κυπτίου (62’ Νοριέγα), Κόλα (62’ Ιορδανίδης), Σκοπελίτης, Ματθαίου (46’ Ελευθεριάδης), Ρολντάν (62’ Κανελλόπουλος).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ(Γιώργος Καλτέκης-Νίκος Φώλλας): Γούπος, Μαχαίρας (64’ Τσάτσος), Μανίκας (83’ Αγριόδημος), Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι (46’ Καψιώχας), Καραγκούνης (63’ Παπαδήμας), Παπαγεωργίου (68’ Καραβασίλης), Τόλιος, Καμπέρης (46’ Βελετάνης), Μπαλής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass