ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Πρώτη στην Ελλάδα η Χάιδω Αλεξούλη

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2016 0:34

 

Την πρώτη θέση στο άλμα εις μήκος γυναικών με 6.33 κατέκτησε η Λαρισαία αθλήτρια του Πελασγού Χάιδω Αλεξούλη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανδρών-γυναικών που έγινε στο ΣΕΦ και ήταν η μοναδική Λαρισαία αθλήτρια που κατάφερε να πάρει μετάλλιο αλλά και γενικότερα να συμμετέχει σε τελικό. «Θέλω να μου βγει ένα καλό άλμα γιατί το έχω στις προπονήσεις και περιμένω πλέον και τον αγώνα. Θα συνεχίσω τους αγώνες μου στον κλειστό στίβο», είπε η Αλεξούλη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο αγώνισμα του μήκους: Χάιδω Αλεξούλη (Πελασγός Λ.) 6.33μ, Βούλα Παπαχρήστου (ΑΕΚ) 6.24μ, Βασιλική Κουτσουμπού (Παναξιακός) 5.90μ, Κωνστ. Ρωμαίου (Κερκυραϊκός) 5.85μ, Ανδρ. Γράβαλου (ΑΕΚ), 5.70μ, Ελένη Κουτσαλιάρη (ΓΣ Γρεβενών) 5.60μ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ

Ο Εμμανουήλ Καραλής, σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ – απόλυτο – στην κατηγορία παίδων στο άλμα επί κοντώ αφού υπερέβη τα 5.53μ και κατέρριψε την προηγούμενη επίδοση του Αργεντινού Χερνάν Καραβίγιο που ήταν 5.51μ από το 2004. Ο Καραλής αποθεώθηκε από τον κόσμο στο ΣΕΦ και ειδικά τις Ακαδημίες των συλλόγων που είχαν στήσει την δική τους εξέδρα στο στάδιο.

Νικητής με 5.70μ ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης που πιστός στο ραντεβού του με τους Έλληνες φιλάθλους έδωσε το παρών σε μια ακόμη διοργάνωση Πανελληνίου πρωταθλήματος κι έδειξε επίσης σε εξαιρετική κατάσταση. Δεύτερος με καλύτερες προσπάθειες από τον Καραλή ήταν ο Δημήτρης Πατσουκάκης επίσης με 5.53μ.

Ο Μπανιώτης επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται και σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ με 2.33μ, επίδοση που του δίνει την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ. Οι μόνοι που έχουν κάνει καλύτερη επίδοση φέτος ήταν οι Ταμπέρι (2.35μ.), Φασινότι (2.35μ.) και Μπαρσίμ (2.34μ.). Στη συνέχεια ο Μπανιώτης δοκίμασε να ξεπεράσει το 2.35μ. και το 2.37μ., αλλά δεν το κατάφερε στις λεπτομέρειες. Υπενθυμίζουμε ότι το Πανελλήνιο ρεκόρ είναι 2,35 και ανήκει στον Λάμπρο Παπακώστα από το 1995.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μπανιώτης έγινε ο πέμπτος Έλληνας που εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μετά τους Φιλιππίδη, Κυριακοπούλου και Στεφανίδη στο επί κοντώ και τον Δουβαλίδη στα 60μ. μετ εμποδίων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass