Χάλκινο μετάλλιο η Ασπρογέρακα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 18:40

 

         «Ποδαρικό» στα μετάλλια μέσα στο 2016 έκανε η Ανδριάνα Ασπρογέρακα. Η αθλήτρια του Νίκου Παπαδέα, κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία των -57 κιλών, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα συλλόγων που άνοιξε αυλαία σήμερα στην Αττάλεια της Τουρκίας. Η Ασπρογέρακα, η οποία πέρυσι βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου των νικητριών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρωσίας, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με απολογισμό δύο νίκες σε τρεις αγώνες. Στα προκριματικά νίκησε 7-3 την Σεβίκ από την Τουρκία, στα προημιτελικά επικράτησε 1-0 της Μάγκνους από τη Νορβηγία, όμως στο ματς της τετράδας ηττήθηκε 3-1 από την Γερμανία Φρέμινγκ.

         Ο Λευτέρης Φακίνος κατέλαβε την 5η θέση στα -58 κιλά, με μία νίκη σε δύο αγώνες, ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Σιμιτσής αποκλείστηκε στον πρώτο αγώνα. Ο Φακίνος νίκησε 2-1 τον Κιγιάν από την Γαλλία, όμως στα προημιτελικά έχασε 1-0 στον χρυσό πόντο (1-1, 1-1, 5-5) από τον Τούρκο Ισλάμογλου. Όσον αφορά στον Σιμιτσή, ηττήθηκε 4-2 από τον Αζέρο Ρασίντοφ και αποκλείστηκε στη φάση των «16».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass