ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΩΝ

Οι απουσίες γονατίζουν τον ΓΣΛ

* Έντονος προβληματισμός στο στρατόπεδο των «πρασίνων» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Κατερίνη

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2016 5:11

 

Κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι τα νέα από το στρατόπεδο του Γυμναστικού και ειδικότερα από το ιατρικό δελτίο. Η κατάσταση που επικρατεί στη λαρισινή ομάδα έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς οι απουσίες, λόγω τραυματισμών, δεν επιτρέπουν την ομαλή προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Κατερίνη με τον Πιερικό/Αρχέλαο. Συγκεκριμένα, από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν πέντε παίκτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ακόμα και για το πώς θα παραταχθεί η ομάδα στο παιχνίδι στην Κατερίνη. Πρόκειται για τους Γοργόλη, Τσιαβέ, Λεπενιώτη, Δερμιτζάκη και Σπανούλη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την αρχή της εβδομάδας η ομάδα δεν προπονήθηκε ούτε μία φορά εν πλήρη δυνάμει (προχθές για παράδειγμα στη λίστα των απόντων βρισκόταν και ο Παπαχρήστος που ήταν άρρωστος).

Σε ό,τι αφορά στον Σπανούλη η κατάσταση δείχνει να είναι πιο σοβαρή συγκριτικά με τους υπόλοιπους, ωστόσο τίποτε δεν μπορεί να λεχθεί ακόμα μετά βεβαιότητας. Η σημερινή απογευματινή προπόνηση θα είναι καθοριστική για την ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη, καθώς θα αρχίσει να διαφαίνεται ποιοι εκ των απόντων θα μπορέσουν να βοηθήσουν την προσπάθεια του Γυμναστικού για επιστροφή στις νικηφόρες εμφανίσεις μέσα στην Κατερίνη.

Άλλωστε πρόκειται για ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο για τους «πράσινους» απέναντι σε μία ομάδα που παλεύει για να σωθεί και προέρχεται από μία σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στο Στρατώνι.

ΑΡΗΣ ΓΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass