Η ΑΕΛ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΩΝ

Με λυμένα νεύρα

* Πιθανόν να ξεκινήσει δεξί μπακ ο Άγγελος Βέρτζος

Δημοσίευση: 16 Απρ 2016 10:32
Η ΑΕΛ τρέχει για την πρώτη θέση Η ΑΕΛ τρέχει για την πρώτη θέση

 

 

 

 

Του Σωτ. Κέλλα

Η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης από τον Αγροτικό Αστέρα και το γεγονός ότι η ΑΕΛ έχει πλέον δώδεκα βαθμούς από τους διώκτες της(Απόλλωνα Σμύρνης που λογικά θα του αφαιρεθούν έξι βαθμοί και Τρίκαλα) της δίνει τη δυνατότητα στο ντέρμπι κορυφής σήμερα στην Κέρκυρα κόντρα στη φερώνυμη ομάδα να παίξει με λυμένα νεύρα(18.30, ΟΤΕ).

Η ΑΕΛ πλέον έχει βάλει στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας αφού  ακόμα και αν χάσει η Κέρκυρα η άνοδος δεν χάνεται. Όμως μια νίκη και μια καλή εμφάνιση τη χρωστάνε οι «βυσσινί» στον κόσμο τους μια και στα τελευταία παιχνίδια η λαρισινή ομάδα κερδίζει (πάντα με 1-0) αλλά χωρίς να αποδώσει αυτά που προσδοκούν οι φίλαθλοι.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης που επί των ημερών του η ΑΕΛ μετράει σε έξι παιχνίδια ισάριθμες νίκες γνωρίζει πολύ καλά το επίπεδο της Κέρκυρας αφού είναι μια ομάδα που ετοιμάστηκε για τη Σούπερ Λίγκα αλλά τελευταία στιγμή πήρε το δρόμο για τη Β εθνική κατηγορία. Με προπονητή μάλιστα τον.. Σάκη Τσιώλη που ξεκίνησε τη χρονιά στους «Φαίακες».

Για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα μιας και όλοι οι παίκτες στη διάθεσή του ενώ σύμφωνα με τα όσα έδειξε στις προπονήσεις θα ξεκινήσει με έναν επιθετικό τον Μπόγιοβιτς και τον Βέρτζο στη θέση του δεξιού μπακ.

Σε σχήμα 4-1-4-1 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα οι: Βέρτζος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Μονιάκης, στη μεσαία γραμμή αμυντικό χαφ ο Μπανούσης ή ο Αναστασόπουλος και πιο μπροστά οι: Ρέντζας, Βαρέλα, Ναγιαρ και Κουτσιανικούλης ενώ στη κορυφή της επίθεσης ο Μπόγιοβιτς. 

Στην αποστολή που κατέλυσε στο ξενοδοχείο Magna Graecia συμπεριλήφθηκαν οι εξής παίκτες: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Ρέντζας,  Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Ουρτάδο, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Βαρέλα, Ροβίθης, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Ο Άγγελος Ευαγγέλου, από τον σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Κέρκυρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ και στο πρώτο ματς στο AEL FC ARENA με την Κέρκυρα, με την ΑΕΛ να χάνει με 1-0. Βοηθοί του ο Δημήτριος Πρέντζας από τη Δυτική Αττική και ο Ανδρέας Φωτόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης από την Ένωση Τρικάλων και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αθανασίου από την Ε.Π.Σ. Θεσπρωτίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Mε απόφαση του Δ.Σ. της 21/2/2016 της ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνεται έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων για τη M. Τρίτη 26 Απριλίου και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ με μοναδικό θέμα την εκλογή νέων μελών Δ.Σ., αφού μετά την παραίτηση του κ. Κούγια από τη θέση του προέδρου αλλά και από μέλος του Δ.Σ. στις 21/2/2016 είναι απαραίτητη η συμπλήρωση των μελών του Δ.Σ., αφού το καταστατικό της ΠΑΕ ΑΕΛ προβλέπει ως ελάχιστο αριθμό τα 5 μέλη και ανώτατο τα 11. Καλούνται όσοι φίλαθλοι της ΑΕΛ επιθυμούν να συμμετάσχουν ως νέα μέλη του Δ.Σ. να επικοινωνήσουν με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ κ. Σωτήρη Μάρκου προσκομίζοντας κι ένα βιογραφικό σημείωμα.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΓΡ. ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αγροτικός Αστέρας «έσβησε» και τις τελευταίες ελπίδες του Απόλλωνα Σμύρνης για άνοδο στη Super League, καθώς τον νίκησε 2-0 στη Ριζούπολη, στο παιχνίδι με το οποίο «άνοιξε η αυλαία» της 28ης αγωνιστικής. Ο Βαφέας στο 21΄ και ο Διαμαντόπουλος στο 39΄ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς και απομακρύνθηκε αισθητά από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Απόλλων Σμύρνης-Αγρ. Αστέρας 0-2

ΣΗΜΕΡΑ

18:30 Κέρκυρα-Λάρισα OTE TV

ΑΥΡΙΟ

15:30 Ζάκυνθος-Πανελευσινιακός

16:00 Τρίκαλα-Αχαρναϊκός

16:00 Παναιγιάλειος-Παναχαϊκή

ΔΕΥΤΕΡΑ

15:00 Πανσερραϊκός-Χανιά

18:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Λαμία OTE TV

*Ολυμπιακός Βόλου-Κισσαμικός               0-3 (α.α.)

*Εργοτέλης-Καλλιθέα     0-3 (α.α.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ   27αγ.     62

 2. Κέρκυρα         27           59

 3. Απόλλων Σμύρνης      28           56

 4. Τρίκαλα          27           50

 5. Λαμία             26           42

 6. Κισσαμικός    27          41

 7. Καλλιθέα        28           40

 8. Παναιγιάλειος             27           37

 9. Πανσερραϊκός             27           36

10. Αχαρναϊκός  26           34

11. Αναγέννηση Καρδίτσας           27           33

12. Αγροτικός Αστέρας    28           31

13. Χανιά             27           28

14. Ζάκυνθος      27          27

15. Πανελευσινιακός       27          24

16. Παναχαϊκή   25           18

17. Ολυμπιακός Βόλου   26           10

18. Εργοτέλης    27           7

* Ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Εργοτέλης έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και έχουν τιμωρηθεί με αφαίρεση εννέα βαθμών και δώδεκα βαθμών, αντίστοιχα. Από τις Καλλιθέα, Ζάκυνθο και Παναχαϊκή έχουν αφαιρεθεί από τρεις βαθμοί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass