Νέες επιτυχίες του Α.Σ. ΔΙΑΣ σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Δημοσίευση: 16 Απρ 2016 8:33

Ο Α.Σ. ΔΙΑΣ Λάρισας συμμετείχε από τις 7 Απριλίου έως 13 Απριλίου σε δύο διοργανώσεις, στο 1ο Διεθνές President’s Cup στη Γερμανία και στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων στην Αθήνα. Στο διεθνές κύπελλο στη Γερμανία συμμετείχε με έξι αθλητές κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο (Καλτέκη Φ.) και μια πέμπτη θέση (Τζαμαλής Ν.), ενώ αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Κουκουλιάτας Δ., Μπάρδας Ν., Αρβυθάς Π. και Μπαντραλέξης Α.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1.600 αθλητές απ’ όλο τον κόσμο, καθώς ήταν πρωτάθλημα υψηλής βαθμολογίας για την παγκόσμια κατάταξη. Στη συνέχεια, ο μαθητής του 6ου Γενικού Λυκείου Λάρισας, συμμετείχε στους πανελλήνιους σχολικούς αγώνες Λυκείων κατακτώντας τη δεύτερη θέση. Στη κατηγορία του, συμμετείχαν συνολικά 38 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα. Με την επιτυχία του αυτή εξασφάλισε μόρια για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι με σωστό προγραμματισμό και μεθοδικότητα έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass