ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΡΕΙ ΤΟ «ΚΟΣΤΟΥΜΙ» ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ετοιμάζουν φιέστα στην Αγιά

*Δύο προβιβασμοί σε δύο χρονιές συνιστούν μία επιτυχία πολύ μεγάλων διαστάσεων για τον σύλλογο

Δημοσίευση: 19 Απρ 2016 7:41

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η ομάδα μπάσκετ του Ερμή Αγιάς είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Βρίσκεται -για πρώτη φορά από την ίδρυσή της- στο κατώφλι της Β’ Εθνικής κατηγορίας, και παράλληλα απέχει μία ανάσα από τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο, αφού πέρσι αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ. Μία επιτυχία τεραστίων διαστάσεων για έναν επαρχιακό σύλλογο που βιώνει καθημερινά τη βαρβαρότητα της οικονομικής κρίσης αλλά και την άνιση μεταχείριση που υφίστανται οι ομάδες της περιφέρειας (εκκρεμεί ακόμα η έφεση για τον άδικο μηδενισμό στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό).

Η ουσία ωστόσο είναι ότι ο Ερμής κατάφερε να δείξει χαρακτήρα, αγωνιστική ποιότητα και μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να φτάσει σ’ αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι. Απομένει η τυπική επιβράβευση, που θα έρθει με τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Αριστοτέλη Φλώρινας την ερχόμενη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Αγιάς. Ένα παιχνίδι φιέστα, με πρωταγωνιστές τους ίδιους τους παίκτες, τον τεχνικό Γρηγόρη Γιασάρη, τους ανθρώπους τους συλλόγου και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο της Αγιάς που στήριξε φέτος την προσπάθεια της ομάδας.

Η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο ξεκίνησε μετά την προχθεσινή νίκη στα Γιάννενα. Ένα αποτέλεσμα που εξασφαλίζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την κατάκτηση της 2ης προνομιούχου θέσης, αφού ο βαθμός δυσκολίας της τελευταίας εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αριστοτέλη Φλώρινας είναι σαφώς μικρότερος.

«Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι εμφανής, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται» επισήμανε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε:

«Επιβάλλεται να τελειώσουμε νικηφόρα τη χρονιά για να «κλειδώσουμε» την άνοδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθεια των παιδιών και να χαρεί μία μεγάλη επιτυχία.

Δεν μπορώ να πω πόσο κοντά στην άνοδο είμαστε. Πρέπει να κερδίσουμε τον Αριστοτέλη Φλώρινας. Σαφώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να κερδίσουμε και να επισφραγίσουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Είναι μία ιδιαίτερη στιγμή για το μπάσκετ της Αγιάς, την οποία θα πρέπει να την χαρεί ο κόσμος και να επιβραβεύσει με την παρουσία του την προσπάθεια των παικτών, της διοίκηση και των ανθρώπων της ομάδας γενικότερα.

Υπάρχει κλίμα ευφορίας αλλά και προσμονής και πίστης για το τελευταίο ματς, να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο» κατέληξε ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς Γρηγόρης Γιασάρης.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ

Εν τω μεταξύ η διοίκηση του Ερμή Αγιάς κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της Ομοσπονδίας έτοιμα για διεξαγωγή του αγώνα με τον Αριστοτέλη Φλώρινας μία ημέρα νωρίτερα, δηλαδή το Σάββατο αντί της Κυριακής γα να μην συμπέσει με τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Δωτιέα Αγιάς με τον Ρήγα Φεραίο και ως εκ τούτου να διευκολυνθεί η αθρόα προσέλευση του κόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass