ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Επιτυχίες της ΑΕΛ και στον στίβο

*Πρώτη θέση για τα αγόρια στην ομαδική βαθμολογία

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 9:42

Σημαντική επιτυχία από τους μικρούς αθλητές στίβου της Α. Ε. Λάρισας στους αγώνες τριάθλου νομού  Λάρισας.

Έγινε σε δύο φάσεις με διαφορετικά αγωνίσματα για αγόρια και κορίτσια και συμμετείχαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες της Α Ε Λ. Τα αγόρια κατέκτησαν την 1η θέση στην ομαδική βαθμολογία μετά από αρκετά χρόνια. Καθοριστική ήταν η συμβολή του Γιάννη Νικολακούλη, (είναι και αθλητής στο ποδοσφαιρικό τμήμα), ο οποίος βγήκε πρώτος και στα τρία επί μέρους αγωνίσματα, μήκος 60 μέτρα και μπαλάκι με καταπληκτικές επιδόσεις, και βέβαια πρώτος και στο σύνολο κατακτώντας συνολικά 4 χρυσά μετάλλια, επιτυχία που επανέλαβε και στο δεύτερο τρίαθλο κάτι που δεν έχει συμβεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Έδειξε ότι διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει μελλοντικά ένας από τους καλύτερους αθλητές στο δέκαθλο. Την τρίτη θέση στο μήκος κατέκτησε ο Θανάσης Αγάκος.

Τα κορίτσια κατέκτησαν την τρίτη θέση στην ομαδική βαθμολογία με τη Μαρία Καλογιάννη να κατακτά τη δεύτερη θέση στα 1000 μέτρα και την τρίτη θέση στη συνολική βαθμολογία του τριάθλου. Η Καλλιόπη Σπυροπούλου καινούργια αθλήτρια στον πρώτο της αγώνα κατέκτησε την 1η θέση στα 1000 μέτρα.

Έγιναν και αγώνες για τις κατηγορίες μίνι όπου ο Οδυσσέας Βρυσιώτης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στα 50 μέτρα και τις δύο φορές, ο Βασίλης Λούγγος την πρώτη θέση στο μπαλάκι η Δήμητρα Σέτζα την τρίτη θέση στο μπαλάκι επίσης, Η Βάια Ρήτα την πρώτη θέση στα 1000 μέτρα και τη δεύτερη στα 50 μέτρα, και πολλοί άλλοι αθλητές και αθλήτριες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση.

Οι αθλητές προπονούνται με τους Χρήστο Γκόλτσιο και Γιάννη Ακριβούλη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass