ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Με επιτυχία έγινε το 1ο Τουρνουά «Αθανάσιου Βαλιάκα»

Δημοσίευση: 31 Μαϊ 2016 8:30

Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε  το 1o Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «Αθανάσιου Βαλιάκα» στην Ιτέα του Δ.Τεμπών.

Το τουρνουά το διοργάνωσε ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών σε συνεργασία με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δ.Τεμπών και συμμετείχαν 220 παιδιά.  ( Αναγέννηση     Καλοχωρίου -Κίσσαβος Συκουρίου -Αετός Μακρυχωρίου -Όλυμπος Γόννων -Πυργετού Αιγάνης-Πελασγιώτιδας.)

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και  απηύθυναν  χαιρετισμό ο δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχάλης Καρατέγος , ο αντιπρόεδρος ΕΠΣ Ν. Λάρισας   κ.Ιωάννης Βλάγκας   καθώς και ο αδερφός του αείμνηστου  Αθανάσιου Βαλιάκα ,Νίκος Βαλιάκας .

Τον συντονισμό της εκδήλωσης  είχε ο κ.Αργύρης Γκρίμπας αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής  ομάδας Πελασγιώτιδας που ήταν και αυτός που εμπνεύστηκε την ιδέα για τη διοργάνωση του τουρνουά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ.Αθανάσιος Παιδής , ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Δημήτριος Τσέτσιλας , ο αντιδήμαρχος κ.Κώστας Νταφούλης ,ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.Γεώργιος Μανώλης , οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γιάννης Βλάγκας ,Ευθύμιος Μπουζέκης,Γεώργιος Κυρίτσης ,Ιωάννης Αργυρίου , Γεώργιος Έξαρχος , Αθανάσιος Καραναστάσης , Χρήστος ,Κακαγιάννης ,Χρήστος Τσάτσαρης , ο πρόεδρος Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Λάμπρος Ζάρρας ,ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ιτέας κ.Γεώργιος Βλαχοστέργιος , η πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Άννα Καραπάνου ,από την επιτροπή διαιτησίας ο κ.Σπύρος Τσιλίκης , από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ κ. Οδυσσέας Κλάρας, πρόεδροι αθλητικών Συλλόγων και άλλοι….

Ο ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών ευχαρίστησε τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ιτέας , καθώς και τους  εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια αυτήν έτσι ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα  το γήπεδο και τους χορηγούς  της εκδήλωσης. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass