ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Μεταγραφολογία στο κόκκινο

*Ναζλίδης, Αβραάμ αλλά και… Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2016 11:11

Του Σωτ. Κέλλα

Η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων των Δένδρων θα εκδικασθεί στο Ειρηνοδικείο στις 21 Ιουλίου και ως τότε τη σκυτάλη μετά την πρόσφατη διαμάχη Κούγια-Πλεξίδα παίρνει η μεταγραφολογία που αναμένεται να χτυπήσει κόκκινο ενόψει της πρώτης συγκέντρωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα και της επίσημης «πρώτης» που θα γίνει στις 7 Ιουλίου.

Ο 29χρονος επιθετικός Θωμάς Ναζλίδης(γεννήθηκε 23 Οκτωβρίου 1987) που αγωνιζόταν από το 2015 στη Βέροια (35 συμμετοχές, 5 γκολ) μένει ελεύθερος από την ομάδα της Ημαθίας(βρίσκεται σε διαδικασίες οικονομικής τακτοποίησης) είναι ένας από τους άμεσους στόχους της λαρισινής ομάδας.      

Ο ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στον τεχνικό Άγγελο Αναστασιάδη καθώς οι δυο πλευρές συνεργάσθηκαν στον Πλατανιά Χανιών όπου ο παίκτης αγωνίσθηκε 77 φορές (23 τέρματα) από τα περίοδο 2011-2015,

Η καριέρα του

2008–2009    Εθνικός Σοού          0        (0)

2009–2010    Μακεδονικός           39      (7)

2010–2011    Καβάλα        11      (0)

2011–2015    Πλατανιάς     77      (23)

2015–2016    Βέροια          35      (5)

Στο μεταξύ σύμφωνα με τη ιστοσελίδα www.kerkida.net η ΑΕΛ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον  Ανδρέα Αβραάμ που αγωνιζόταν στην ομάδα της Ανόρθωσης. Ο 29χρονος ακραίος επιθετικός, που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά ενημερώθηκε από τη διοίκηση της κυπριακής ομάδας πως δεν υπολογίζεται και η λαρισινή ομάδα ενδιαφέρεται σοβαρά γι’ αυτόν.

Έχει αγωνιστεί μόνο στο πρωτάθλημα της Κύπρου, ξεκινώντας από τον Απόλλωνα Λεμεσού την καριέρα του. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στην Ομόνοια, ενώ από το 2013 αγωνιζόταν με την Ανόρθωση. Τη σεζόν που πέρασε είχε 25 συμμετοχές και 3 γκολ.

Παράλληλα είναι και διεθνής με την ομάδα της Εθνικής Κύπρου, με 27 συμμετοχές και 5 γκολ.

ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΛΟΒΕΝΟΣ

Στο μεταξύ άνθρωποι την ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να διαρρέουν ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον επιθετικό  Δημήτρη Σαλπιγγίδη αλλά από την άλλη κύκλοι του παίκτη μιλούσαν για συζητήσεις με την ΑΕΛ όσο και με σύλλογο της Ελβετίας με παρότρυνση του Λαρισαίου Φάνη Γκέκα ενώ εξετάζει και πρόταση από Κύπρο.

Στην ΑΕΛ αυτή τη στιγμή εξετάζουν και έναν Σλοβένο αριστεροπόδαρο που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα στην ηλεκτρονική ανάλυσή του.

ΛΥΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΤΟ      

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Οσμάν Πατο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μπάρυ Οσμάν Πάτο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του. Μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Πάτο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τη λίστα του κ. Αναστασιάδη είναι οι Νικολακάκης, Μπόγιοβιτς, Κομεσίδης, Μπανούσης και Πάτο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σε πολιτισμένο κλίμα και με αναγνώριση της προσφοράς στην ΑΕΛ, να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Πατσιογιώργος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης.

Εξ αυτών των παικτών, όπως ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΑΕΛ οι managers τους κ.κ. Στέλιος Βραδέλης και Βέλα Τζούνιορ, έχουν συμφωνήσει με ομάδες της επιλογής τους οι Ναγιάρ και Ουρτάδο, οι οποίοι αποτελούν στόχο πολλών ομάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Δήλωση Οσμάν Πάτο:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα στη νέα σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι η ΑΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. AEL FOR EVER!»

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΕΛΑ

Με καθυστέρηση θα γίνει η άφιξη του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, Νίκο Βαρέλα στη Λάρισα για την έναρξη της προετοιμασίας των «βυσσινί». Ο Ουρουγουανός παίκτης επρόκειτο να ταξιδέψει από τη Μαδρίτη μέσω Κωνσταντινούπολης για Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο «Κεμάλ Ατατούρκ» θα φθάσει στην Αθήνα κι από εκεί θα μεταβεί στη Λάρισα. Ο Νίκο Βαρέλα μέσω του προφίλ του στο facebook έστειλε τις προσευχές του για τα θύματα στην Τουρκία και έγραψε: «Θα είμαι απόψε στη Λάρισα. Το ταξίδι μου ακυρώθηκε χθες λόγω του τρομοκρατικού χτυπήματος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, σήμερα ταξιδεύω απευθείας για Ελλάδα. Οι προσευχές μου στην Τουρκία».

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Σήμερα ένα γκρουπ παικτών της ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για εργομετρικές εξετάσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass