ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 14ΧΡΟΝΟ ΦΕΡΕΛΠΙ ΑΘΛΗΤΗ

Ο Λαρισαίος Βησσαρίου στο Περιστέρι

*«Τεράστια επένδυση για το μέλλον του συλλόγου μας» ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι Περιστεριώτες

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 10:06

Στην ομάδα του Περιστεριού θα συνεχίσει να αγωνίζεται ένα από τα μεγαλύτερα λαρισινά ταλέντα των τελευταίων ετών, ο 14χρονος Τηλέμαχος Βησσαρίου.

Ο αθλητής που μέχρι πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Κεραυνού κατάφερε να εντυπωσιάσει με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα Παμπαίδων σε τουρνουά που έγινε πρόσφατα στην Ισπανία. Αυτό του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω. Μάλιστα εντύπωση προκάλεσε και η ανακοίνωση του συλλόγου της Αθήνας όπου χαρακτήρισε τη μεταγραφή ως μια «τεράστια επένδυση» για το μέλλον του.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Τηλέμαχου Βησσαρίου από τον Κεραυνό Λάρισας!

Ο 14χρονος διεθνής γκαρντ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ κι ως εκ τούτου είναι πολύ λογικό για την απόκτηση του να ενδιαφέρθηκαν αρκετοί σύλλογοι.

Έτσι, η μεταγραφή του στον ΓΣΠ αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία κι αποτελεί τεράστια επένδυση για το μέλλον του συλλόγου μας.

Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου θα ενισχύσει την ομάδα Παίδων, αλλά και Παμπαίδων, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να εξελίξει το πλούσιο ταλέντο του, μέσα από τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου μας.

Εμείς του ευχόμαστε να έχει πάνω απ’ όλα την υγεία του και πολλές επιτυχίες μέσα στο γήπεδο με την κυανοκίτρινη φανέλα».

*Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο Περιστέρι είχε αγωνιστεί παλιότερα ο Λαρισαίος Γιάννης Λαλάκης ενώ πρόσφατα είχε παίξει και ο Θοδωρής Τσιλούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass