Βούτηξε στο ...χρυσό η Μίλερ! (βίντεο)

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2016 18:41

Η Σόνια Μίλερ αποτελεί από τα ξημερώματα της Τρίτης μια από τις κορυφαίες φιγούρες στην Ιστορία του αθλητισμού, καθώς κατάφερε να νικήσει τις συναθλήτριές της στον τελικό των 400μ. με… βουτιά στο νήμα.

Η αθλήτρια από τις Μπαχάμες κατέγραψε χρόνο 49.44, μια… ανάσα πιο μπροστά από την Αμερικανίδα, Άλισον Φίλιξ («χρυσή» Ολυμπονίκης του Λονδίνου στα 200μ.) που είχε 49.51 και μέχρι την… πτώση της Μίλερ, έδειχνε να είναι εκείνη πρώτη! «Μέχρι τα τελευταία 20 μέτρα δεν έβλεπα καμιά δίπλα μου. Στα τελευταία, όμως, μέτρα ένιωσα την απειλή της Φίλιξ και σκέφτηκα πως θα κάνω τα πάντα για το χρυσό», ομολόγησε η 20χρονη πρωταθλήτρια τη στιγμή, που «βούτηξε» προς το χρυσό: «Η βουτιά ήταν μια ενστικτώδης αντίδραση. Το μυαλό μου έκλεισε και το κορμί μου κινήθηκε αυτόνομα. Την επόμενη στιγμή βρέθηκα στο ταρτάν, χωρίς να ξέρω τι έγινε. Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να καταλάβω πως ήμουν πρώτη. Εχω κάποιες μελανιές στο σώμα μου, αλλά δεν είναι τίποτα μπρος στη χαρά ενός χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς»!

Από την άλλη, η 30χρονη Αμερικανίδα, Φίλιξ, ήταν εμφανώς απογοητευμένη και με δυσκολία συγκρατούσε τα δάκρυα της: «Είμαι απογοητευμένη. Έδωσα τα πάντα και δεν τα κατάφερα. Νιώθω ψυχολογικά και σωματικά στεγνή. Ήθελα πολύ το χρυσό, αλλά δεν τα κατάφερα». Πάντως, ένα ακόμη αξιοπερίεργο της κούρσας ήταν ότι καμία από τις τρεις αθλήτριες που βρέθηκαν στο βάθρο το 2012 στο Λονδίνο, δεν συμμετείχαν σε αυτό τον τελικό. Ούτε η Σάνια Ρίτσαρντς-Ρος (ΗΠΑ), ούτε η Κριστίν Οχουρουόγκου (Μ. Βρετανία), αλλά ούτε και η Ντιντί Τρότερ (ΗΠΑ) που είχαν κατά σειρά κερδίσει χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass