MotoGP – Brno 2016: Παρθενική νίκη για τον C. Crutchlow

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2016 21:58

Τις μεικτές συνθήκες στην πίστα του Brno εκμεταλλεύτηκε ο C. Crutchlow ρισκάροντας με την επιλογή των ελαστικών και κατακτώντας την παρθενική νίκη του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του MotoGP.

Αν και η βροχή σταμάτησε να πέφτει στην πίστα του Brno σχεδόν μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, το βρεγμένο οδόστρωμα ανακάτεψε για τα καλά την τράπουλα.

Τη στιγμή που οι περισσότεροι αναβάτες επέλεγαν να εκκινήσουν με βρόχινα πίσω ελαστικά, ο C. Crutchlow επέλεγε τη σκληρή γόμα τόσο για το μπροστινό όσο και για το πίσω ελαστικών της LCR Honda.

Με το πέρασμα του χρόνου και όσο το οδόστρωμα στέγνωνε, η επιλογή του Βρετανού του χάριζε ένα σαφές προβάδισμα σε σχέση με όλους του υπόλοιπους.

Έχοντας πέσει ως και την 14η θέση, ο C. Crutchlow κατάφερε να αναρριχηθεί μέχρι την κορυφή, αφήνοντας πίσω του τόσο τον V. Rossi όσο και τον poleman M. Marquez.

O «Γιατρός» τερμάτισε σε απόσταση 7,3 δευτερολέπτων από την κορυφή, έχοντας επιλέξει τη μαλακή γόμα για το μπροστινό ελαστικό της δικής του μοτοσυκλέτας.

Τη μαλακή γόμα για τα ελαστικά της εργοστασιακής Honda επέλεξε και ο M. Marquez τερματίζοντας παρόλα αυτά στην τρίτη θέση και συντηρώντας το προβάδισμα ασφαλείας που διατηρεί στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Αντιθέτως, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2015 είχε έναν καταστροφικό αγώνα, πραγματοποιώντας δύο pitstop και τερματίζοντας τελικά στην 17η θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass