Παραίτηση Γκιρτζίκη ως τις 9 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2016 15:24

Ανακοίνωση μέσω της οποίας, ενημερώνει για την έκδοση του αμετάκλητου βουλεύματος σχετικά με την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» στο ποδόσφαιρο, εξέδωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Αθλητισμού.

Μάλιστα, τονίζει πως το σχετικό βούλευμα επιδόθηκε στην Ε.Ο.Ε. και την Ε.Π.Ο. και πλέον όσοι παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις θα πρέπει να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους εντός 15 ημερών. Αυτό σημαίνει πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης παύει αυτομάτως να είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Αθλητισμού:

«Επιδόθηκε σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία το αμετάκλητο βούλευμα 1445/2016 του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών που αφορά στην υπόθεση της «Κάρτας Υγείας», βάσει του οποίου παραπέμπονται σε δίκη για κακουργηματικές πράξεις (απιστία) 31 άτομα μεταξύ των οποίων μέλη της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Ο.

Το αμετάκλητο βούλευμα επιδόθηκε σήμερα με δικαστικό επιμελητή. Οι αποφάσεις της Ολομέλειας της Ε.Ο.Ε. και του Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. πρέπει να εκδοθούν εντός προθεσμίας δεκαπέντε ημερών».

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με το κατηγορητήριο η περιουσία της ΕΠΟ (άρα και το Ελληνικό Δημόσιο) ζημιώθηκε από την υπόθεση της «Κάρτας Υγείας» κατά 29 εκατ. ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass