Αναστασιάδης: «Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας»

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2016 22:30

Ο προπονητής της ΑΕΛ Άγγελος Αναστασιάδης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου

: «Σήμερα πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων. Ήμασταν πολύ κακοί και όταν έχεις και ένα αντίπαλο ο οποίος έχει από την πλευρά του τις δύο πρώτες φάσεις να τις κάνει γκολ, καταλαβαίνετε πως τα πράματα είναι πολύ πιο δύσκολα για μια ομάδα, που όπως είπα, σήμερα δεν ήταν καλή. Δεν ήμασταν καλοί, ήμασταν κακοί. Και για αυτή την εικόνα της ομάδας, ο μόνος υπεύθυνος είμαι εγώ κανένας άλλος. Δεν μπορεί να παρουσιαζόμαστε έτσι, νομίζω αν θα πούμε περισσότερα λόγια μόνο κακό θα κάνουμε. Πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας, γιατί τώρα έχουμε δύο παιγνίδια πολύ κοντά και πολύ σημαντικά για εμάς. Το παιγνίδι με τον Πανιώνιο είναι κομβικό για μας».

Σε παρατήρηση που βλέπουμε δύο διαφορετικές ΑΕΛ, άλλη στη Λάρισα και άλλη εκτός έδρας, απάντησε: «Ναι έχετε δίκιο… Και ο μόνος υπεύθυνος για να βρω τη λύση είμαι εγώ. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Φταίω εγώ. Είναι απογοητευτική η εμφάνιση».

Για τα αριστερά μπακ και τις επιλογές είπε: «Εμείς έχουμε ένα ρόστερ, το οποίο είμαστε υπερχρεωμένοι και τώρα και την Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και το Σάββατο με τον Πανιώνιο, είμαστε οριακά με τις ώρες για να παίξουμε. Πρέπει να δούμε και κάποια άλλα παιδιά. Δεν νομίζω πως το πρόβλημα ήταν αυτό. Μπορώ να πω ότι οι παίκτες του 1ου ημιχρόνου ήταν καλύτεροι από του 2ου. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε αυτή την κριτική τώρα, γιατί μόνο καλό δεν κάνει».

Κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ο Άγγελος Αναστασιάδης χειροκροτήθηκε από του Γιαννιώτες, καθώς όπως φαίνεται, υπάρχει μια διαρκής αναγνώριση από τους φιλάθλους αν και στον τιμόνι της ομάδας είχε μείνει μόνο για 6 μήνες. Μάλιστα του ζητήθηκε να το σχολιάσει και είπε πως «...μετά τα Γιάννενα μόνο πίκρα όσο αφορά την αγωνιστική μου πλευρά».

Ολοκληρώνοντας την συνέντευξη ευχήθηκε από καρδιάς στον προπονητή και τους παίχτες του ΠΑΣ να πάνε εκεί που θέλουν και παραπάνω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass