ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Πρωτιά για τη Μιχαέλα Λάκη

* Εντυπωσίασε στην ηλικιακή κατηγορία Κ14

Δημοσίευση: 09 Νοε 2016 9:50

Η Μιχαέλα Λάκη, αθλήτρια του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης 4ο Ε1 Κ14 που διεξήχθη στη Λάρισα στις 27 έως και 31 Οκτωβρίου 2016.

Οι αγώνες έγιναν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Τennis Icon και συμμετείχαν οι 56 καλύτεροι αθλητές-τριες, σύμφωνα με την πανελλήνια κατάταξη.

Η Μιχαέλα είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος και Νο1 στην Κ12. Μετά από απόφαση του προπονητή της Φοίβου Μιχαλόπουλου και του γυμναστή της Νίκου Μαλάκη, οι οποίοι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες και στις ικανότητές της, συμμετείχε στη μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία Κ14 και με το αποτέλεσμά της, τον δικαίωσε απόλυτα. Στον δρόμο προς την επιτυχία η Μιχαέλα χρειάσθηκε να πραγματοποιήσει σπουδαίες νίκες. Στον τρίτο γύρο συνάντησε την Ντάνου Χριστίνα (Ο.Α Γουδίου) Νο 1 Ελλάδος Κ14 με αποτέλεσμα 6-3, 7-5 και στον τελικό συνάντησε τη Φασουλά Ελένη (Ο.Α Γλυφάδας) Νο 2 Ελλάδος Κ14 με νικητήριο αποτέλεσμα 7-5, 6-3. Και οι δύο παραπάνω αθλήτριες είναι μέλη της Εθνικής Ελλάδος στην κατηγορία Κ14 και τρία χρόνια μεγαλύτερες.

Το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα αποτελεί μεγάλη επιτυχία όχι μόνο για το λαρισαϊκό αλλά και για το ελληνικό τένις που έρχεται να προστεθεί και σε άλλα σημαντικά αποτελέσματα, εντός και εκτός Ελλάδος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass