ΠΑΕ ΑΕΛ: «Για τον Κώστα»

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 13:23

Αφιερωμένος στην μνήμη του δημοσιογράφου Κώστα Μπετχαβέ θα είναι ο κυριακάτικος αγώνας της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο Αθηνών στο AEL FC ARENA και σε σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί», επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ, συνεπής στην υπόσχεσή της, κάνει γνωστό ότι αφιερώνει την αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής με τον Ατρόμητο, στη μνήμη του σπουδαίου δημοσιογράφου και επί δεκαετίες ρεπόρτερ της ομάδας, Κώστα Μπετχαβέ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

Για τον λόγο αυτό, με την έγκριση της Super League και την σύμφωνη γνώμη αλλά και συμμετοχή της φιλοξενούμενης ΠΑΕ, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μια σεμνή και λιτή τελετή, όπως σεμνός, λιτός και ουσιαστικός ήταν και ο ίδιος, στη διάρκεια της τόσο δημιουργικής διαδρομής του.

Να σημειωθεί, ότι στην συγκεκριμένη αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ θα αγωνιστούν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας κι εκείνοι απ' την πλευρά τους τη μνήμη και την προσφορά του δικού μας Κώστα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass