ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ (17:15)

Πολύ κρίσιμο ματς για την ΑΕΛ

• Θέλει μόνο νίκη για να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση • Διάφορα σχήματα δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση ο Σάκης Τσιώλης

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 10:00

Με τον Ατρόμητο Αθηνών θα αγωνισθεί αύριο η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA(17:15), σε ένα παιχνίδι όπου οι «βυσσινί» θέλουν διακαώς το νικηφόρο αποτέλεσμα, για πολλούς λόγους.

Πάνω από όλα να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, ώστε στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας να αγωνίζονται με λιγότερη πίεση και να προσπαθήσουν η ομάδα να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Παράλληλα θα επιδιώξουν να ζεστάνουν με την αγωνιστική τους παρουσία τους φιλάθλους και να τους πείσουν πως στα επόμενα παιχνίδια η ΑΕΛ θα είναι ακόμη καλύτερη. Αναμφισβήτητα, η αυριανή αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη απέναντι στον φορμαρισμένο Ατρόμητο, που μπορεί προχθές στο Κύπελλο να ηττήθηκε από το Αιγάλεω 1-0, όμως την περασμένη Δευτέρα έκανε τη μεγάλη ανατροπή στην Τούμπα, κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ από 3-1, 3-4 για το πρωτάθλημα. Οι παίκτες της ΑΕΛ το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά όπως φυσικά και ο τεχνικός τους Σάκης Τσιώλης, που καταστρώνει τα πλάνα για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τους Αθηναίους. Η χθεσινή προπόνηση έγινε σε ένα γκρουπ με πρόγραμμα γεμάτο από ασκήσεις τακτικής, όπου ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα. Εκτός έμειναν για μια ακόμη μέρα ο Βαρέλα, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο κι ο γκολκίπερ Κουτογλίδης, που θα επιστρέψει στο ομαδικό πρόγραμμα από τη Δευτέρα. Επισημαίνεται πως παρότι γυμνάζονται κανονικά, εκτός πλάνων βρίσκονται ο Γιοβάνοβιτς, που θα εκτίσει ποινή από τη συμπλήρωση 4ων κίτρινων καρτών, καθώς και ο νεαρός Χοτζάλι, που επίσης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στους αγώνες της Κ20 και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Η προετοιμασία των παικτών της ΑΕΛ ολοκληρώνεται σήμερα, με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι στα Δένδρα κι ακολούθως θα ανακοινωθεί από τον προπονητή, Σάκη Τσιώλη, η αποστολή που θα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, θα εξαρτηθεί με ποιο σχήμα σκέφτεται να παρατάξει ο κ.Τσιώλης την ομάδα, που θα επιδιώξει ασφαλώς να είναι ενισχυμένη στον άξονα, για να κερδίσει τη μάχη του κέντρου. Γκολκίπερ θα ξεκινήσει πιθανότατα ο Ξενοδόχωφ, στα άκρα της άμυνας θα παίξουν ο Ρέντζας με τον Μονιάκη και κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Γιοβάνοβιτς, ο Φάρκας με τον Φατιόν που πήγε πολύ καλά στην Τρίπολη, ή με τον Γκόλια. Αμυντικά χαφ ως επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν φαίνεται ότι είναι ο Αναστασόπουλος με τον Ποτουρίδη και σίγουροι λογικά πρέπει να θεωρούνται στην επίθεση ο Ναζλίδης με τον Μαρουκάκη. Από κει και πέρα ο Ναβάρο μάλλον θα παίξει δεξιά στα χάφ και αριστερά ο Αβραάμ ή ο Ντοντό. Πάντως και ο Ντέλετιτς που πήγε πολύ καλά στην Τρίπολη, διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα και αν γίνει κάτι τέτοιο, ίσως δούμε διαφοροποίηση στο επιθετικό κομμάτι.

Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με την απουσία του Θωμά Βασιλείου ξεκίνησε χθες το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Ατρομήτου Αθηνών, για τον αυριανό αγώνα με την ΑΕΛ. Ο ποδοσφαιριστής που είχε υψηλό πυρετό και αποκλείστηκε από την 18άδα του αγώνα με την Καλλιθέα, παρέμεινε και χθες κλινήρης στο σπίτι του. Επίσης παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Νικολά Ντιγκινί, που αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με το νέο έτος. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν προχθές στην Καλλιθέα έκαναν αποθεραπεία και spa ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πιεστικά τετράγωνα. Σήμερα, η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή η οποία θα αναχωρήσει για τη Λάρισα.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο μεταξύ του Παναθηναϊκού που έχει νέο τεχνικό τον Μαρίνο Ουζουνίδη και του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα και θα παλέψουν για τη νίκη, ώστε να παραμείνουν κοντά στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος λογικά θα έχει εύκολο έργο στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στο Λεβαδειακό. Δύσκολη αποστολή θα έχει η ΑΕΚ στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ η έκπληξη της φετινής σεζόν, ΠΑΣ Γιάννινα, θα παίξει στο Καυταντζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή και θέλει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Πλατανιάς-Πανιώνιος

17:15 Βέροια-Παναιτωλικός

19:30 Κέρκυρα-ΑΕΚ

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ

15:00 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός

17:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος(Novasports 4 HD)

17:15 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

ΔΕΥΤΕΡΑ

19:30 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 9 αγώνες)

1. Ολυμπιακός        19-4   22

2. ΠΑΣ Γιάννινα       13-7   17

3. ΑΕΚ          13-8   15

4. Παναθηναϊκός      14-9   15

5. Πανιώνιος  10-8   14

6. Ατρόμητος 10-12  14

7. Ξάνθη       8-10   13

8. Λεβαδειακός       11-11  12

9. ΠΑΟΚ       10-9   11

10. Παναιτωλικός     13-10  11

11. Κέρκυρα  7-8     11

12. Πλατανιάς          5-9     10

13. Αστέρας Τρίπολης       8-13   10

14. ΑΕΛ        9-14   9

15. Βέροια    4-15   6

16. Ηρακλής  6-15   3

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass