ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΡΑΓΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ)

Μόνο νίκη βλέπει η ΑΕΛ

*Στον Χολαργό δοκιμάζεται ο ΓΣΛ κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα *Αποκτήθηκε ο Αρ. Συνετός από τον Κόροιβο

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 11:00

Με σύμμαχο τον παράγοντα έδρα και φυσικά τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας, η ΑΕΛ δηλώνει αποφασισμένη να κλείσει την παρένθεση των αρνητικών αποτελεσμάτων και να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις. Οι «βυσσινί» υποδέχονται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης το Παγκράτι στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής, σ’ ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί απέναντι σε έναν ιστορικό μεν αλλά εκ των ουραγών αντίπαλο.

Το Παγκράτι δεν είναι άγνωστη ομάδα για την ΑΕΛ καθώς στο παρελθόν έχει βρεθεί αρκετές φορές αντιμέτωπή της, με παίκτες όπως οι Χάρισον, Τζαλαλής, Καλαμπάκος, Μπακατσιάς, Ελληνιάδης και Χούμπαυλης. Φέτος ωστόσο τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν παρουσιάσει αρκετές αδυναμίες που τους καθήλωσαν στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, αν και το προηγούμενο Σάββατο, αντιστάθηκαν σθεναρά στον Ηρακλή, χάνοντας τελικά στις λεπτομέρειες.

Η σημερινή αναμέτρηση παρουσιάζει ιδιαίτερη σημασία για την ΑΕΛ, η οποία δεν θέλει να γίνει θύμα έκπληξης. Γι' αυτό οι «βυσσινί» αντιμετωπίζουν το ματς με τη δέουσα σοβαρότητα και προσοχή.

«Πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με μια ομάδα που βαθμολογικά είναι χαμηλά, αλλά έχει καλούς και έμπειρους παίκτες στην κατηγορία. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, ν' αγωνιστούμε με ένταση και υψηλό ρυθμό, εκμεταλλευόμενοι τα στοιχεία που θέλουμε να δείξουμε ως ομάδα. Για εμάς η νίκη αποτελεί μονόδρομο» δήλωσε από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Στην αποστολή των «βυσσινί» για το σημερινό παιχνίδι συμπεριλήφθηκαν οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Παπαχρήστος, Σταμπουλής, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον και Κουτίνας. Τέθηκε εκτός ο Κουβελάς λόγω τραυματισμού.

*Από τη διοίκηση της ΑΕΛ υπενθυμίζεται ότι παραμένει η γενική είσοδος των 5 ευρώ, ενώ για νέους έως 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

«ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ»

Με στόχο τη νίκη, που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες για την επίτευξη του φετινού στόχου και παράλληλα θα δώσει την ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, αναχωρεί σήμερα στις 9.00 το πρωί για την Αθήνα η αποστολή του Γυμναστικού για το παιχνίδι με τον Χολαργό στο κλειστό «Αντ. Τρίτσης» (17.00).

Τα περιθώρια για τη λαρισινή ομάδα έχουν στενέψει επικίνδυνα και λόγω της βαθμολογικής της θέσης η μάχη για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, αποτελεί μονόδρομο.

«Πρέπει να δείξουμε εικόνα ομαδικότητας. Να έχουμε διάθεση και πάθος αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας γιατί ο αντίπαλός μας διαθέτει δυνατό ρόστερ με παίκτες που έχουν εμπειρία από την Α1 Εθνική» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Γυμναστικού, Στέφανος Πέρκος.

Τα προβλήματα για τους «πράσινους» συνεχίζονται να υφίστανται καθώς εκτός αποστολής τέθηκε ο Σπανούλης που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γαστροκνήμιο.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το ντέρμπι του Πειραιά μεταξύ Φάρου Κερατσινίου και Εθνικού ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, ενώ ο πρωτοπόρος και αήττητος Πανιώνιος έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολής απέναντι στον Αίολο Αστακού. Ο Ηρακλής δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα εντός έδρας κόντρα στο Ηράκλειο, ενώ ο Δούκας καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αμύντα. Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών:

ΔΑΚ Αστακού, Αίολος Αστακού-Πανιώνιος

ΔΑΚ Πεύκων, Μαχητές Δόξα Πεύκων-Ψυχικό

Νεάπολης, ΑΕΛ-Παγκράτι

Ιβανώφειο (κ.θ.), Ηρακλής-Ηράκλειο

ΔΑΚ Καλαμίτσας, Καβάλα-Αρκαδικός

«Π. Νικολαϊδης», Φάρος Κερατσινίου-Εθνικός

Υμηττού, Αμύντας-Δούκας

«Αντ. Τρίτσης», Χολαργός-ΓΣ Λαρισαίων 1928

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος     16

Ηρακλής        15

ΑΣΕ Δούκα   15

Φάρος Κερατσινίου  13

Εθνικός         13

ΑΕ Λάρισας  12

Αίολος Αστακού       12

Ψυχικό          12

Αρκαδικός     12

Μαχητές Πεύκων     11

Χολαργός      11

Αμύντας        11

Ηράκλειο       11

Καβάλα        10

ΓΣ Λαρισαίων 1928 9

Παγκράτι       9

Άρης Γκουτρουμάνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass