ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο

*Κολοβός: «Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε»

Δημοσίευση: 19 Δεκ 2016 9:01

Κοντράστ συναισθημάτων είχαμε στη συνέντευξη Τύπου, όπου δεν εμφανίσθηκε ο προπονητής του Διαγόρα Σεβαστής κ. Παπαδόπουλος και δηλώσεις έκανε από το τεχνικό τιμ ο συνεργάτης του κ.Τριανταφύλλου.

Από την πλευρά του Απόλλωνα ο Σάκης Θεοδοσιάδης σαφώς ικανοποιημένος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, τονίζοντας πάντως πως το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής έχει ακόμη πολύ δρόμο και δεν χρειάζεται εφησυχασμός. Αναλυτικά οι δηλώσεις προπονητών και παικτών:

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ (Διαγόρα Σεβαστής): «Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω των αρχών του και ήρθα εγώ στην θέση του.

Εγώ δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το παιχνίδι και το μόνο που θέλω να πω είναι καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, με υγεία. Δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για το αγωνιστικό κομμάτι».

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ (Απόλλωνας): «Σημαντική νίκη και η σημερινή, πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Εμείς κάθε Κυριακή κάνουμε την προσπάθεια μας, σήμερα παίζαμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, έχει μια σταθερή πορεία, κάνει πολύ καλή δουλειά ο κ. Παπαδόπουλος και εύχομαι καλή συνέχεια, καλό υπόλοιπο στο πρωτάθλημα και καλές γιορτές.

Σήμερα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι κάναμε καλή διαχείριση, είμασταν συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη και παρότι η Σεβαστή μείωσε εμείς δεν πανικοβληθήκαμε, αντιδράσαμε ψύχραιμα και στις καθυστερήσεις πετύχαμε και τρίτο τέρμα. Παραμένουμε στην 1η θέση χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, διότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, ακολουθεί η διακοπή για τις γιορτές και εκεί θα δουλέψουμε σκληρά για να φανούμε ακόμα καλύτεροι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές, στο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Για μας ακολουθεί ακόμα ένα παιχνίδι στο 2016 αυτό με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης για το κύπελλο Γ’ Εθνικής και θέλουμε και εκεί τη νίκη, για να κλείσουμε καλά τη χρονιά.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που μαζικά ήρθε στο γήπεδο και βοήθησε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών».

-Για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας είπε: «Σίγουρα γίνονται κάποιες διεργασίες, όμως το πιο σημαντικό για μένα είναι πως τα παιδιά ανταποκρίνονται στην προσπάθεια που ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι.

Αν τυχόν υπάρξουν προσθήκες, θα γίνουνε για το καλό της ομάδας. Είμαστε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΒΟΥΣΙΔΗΣ (Διαγόρας Σεβαστής): «Εμείς ήρθαμε να παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα που ξέρουμε ότι είναι πολύ καλή και η οποία είναι πρωτοπόρος. Ήμασταν δεύτεροι

και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα μας λέγανε

πως αυτή τη χρονική στιγμή θα ήμασταν δεύτεροι, δεν θα το πιστεύαμε. Καταφέραμε και έχουμε διαγράψει μία πάρα πολύ καλή πορεία. Σήμερα ήταν ένα ειδικό ματς και ό,τι έγινε έγινε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, του εύχομαι καλή συνέχεια, καλές γιορτές να έχουμε ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και διοίκηση. Είχαμε μια άριστη φιλοξενία».

Σε ερώτηση για το ειδικό ματς ανέφερε πως εννοούσε απλά πως έπαιζε ο πρώτος με τον δεύτερο της βαθμολογίας, καθώς δεν ήταν το ίδιο να παίζει ο πρώτος με τον τελευταίο, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί να είναι κάποιος χαρούμενος όταν χάνει η ομάδα του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΒΟΣ (Απόλλωνας): «Είμαστε πρώτα από όλα χαρούμενοι που νικήσαμε στο σημερινό ντέρμπι, δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα για την αναμέτρηση αυτή και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, ακολουθούν οι γιορτές θα πρέπει να ξεκουραστούμε, φυσικά η δουλειά δεν σταματάει εδώ και θα δουλέψουμε για να είμαστε ακόμα καλύτεροι. Εύχομαι καλές γιορτές και να έχουμε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass