ΜΟΙΡΑΣΕ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ

Ο Αϊ Βασίλης ήρθε στα τιμήματα υποδομής της ΕΑΛ

Δημοσίευση: 25 Δεκ 2016 12:00

Η γυναικεία ομάδα της ΕΑΛ στηρίζεται σε γερές βάσεις – στην υποδομή της – και αυτό επιβεβαιώθηκε και στην εκδήλωση – γιορτή των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου, στην οποία - ενόψει των εορτών – έφθασε ο Αϊ Βασίλης και με χαμόγελα και ευχές μοίρασε γλυκίσματα σε όλες τις μικρές αθλήτριες.


Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΛ, Σπύρος Μπαρμπούτης «η μεγάλη παρουσία των κορίτσια στο γήπεδο, που ήρθαν να αθληθούν και να χαρούν, αποδεικνύει ότι το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ της ΕΑΛ διαγράφεται πράγματι ευοίωνο.
Φέτος η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΛ γιορτάζει τα 30 χρόνια της ζωής της και όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει μια μεγάλη παράδοση, αναδεικνύοντας την στον κορυφαίο επαρχιακό σύλλογο, στο γυναικείο βόλεϊ. Πραγματικά – όπως γράφτηκε – είναι η ομάδα που έκανε περήφανο το γυναικείο βόλεϊ της Λάρισας. Η διοίκηση της ΕΑΛ, ακολουθεί όλα τα χρόνια τη φιλοσοφία να στηρίζεται, να εμπιστεύεται τις δικές της δυνάμεις, τα δικά της κορίτσια.
Φροντίδα μας είναι πάντοτε τα τμήματα υποδομής να δουλεύουν σωστά, έχοντας τους καλύτερους προπονητές ώστε μέσα από αυτά να «ξεπηδούν» αθλήτριες που θα πλαισιώσουν τη γυναικεία ομάδα. Αυτό είναι που για τη διοίκηση της ΕΑΛ και για τους προπονητές – παιδαγωγούς μας, προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση.
Άλλωστε την πολύ σωστή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, το πιστοποιούν τα 21 πανελλήνια μετάλλια των τμημάτων αυτών (10 χρυσά – 7 αργυρά – 4 χάλκινα) που κατέκτησαν τα προηγούμενα χρόνια. Κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει να επιδείξει τόσες διακρίσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
COFFEE SHOW DHMOS LARISAION 15-5-24

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass