ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ AEL FC ARENA

Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΛ-ΠΑΟΚ

* Σήμερα διεξάγονται τρία παιχνίδια για την Super League

Δημοσίευση: 14 Ιαν 2017 14:16

Χωρίς μπάλα το Σαββατοκύριακο στον νομό Λάρισας εξαιτίας του χιονιά, καθώς χθες το απόγευμα η Super League αποφάσισε την οριστική αναβολή του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ.

Μια αναβολή λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου AEL FC ARENA, όπου το πυκνό χιόνι κάλυψε τα πάντα και ήταν αδύνατη η διεξαγωγή της αναμέτρησης, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που κατέβαλαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί σε νέα ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια αρχή.

Αλλαγή ώρας είχανε και στην αυριανή συνάντηση Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, η οποία θα ξεκινήσει αντί στις 17:15, δύο ώρες περίπου νωρίτερα(15:00).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League: «Ανακοινώνεται ότι σε συνέχεια της από 13.01.2017 επιστολής της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ., με την οποία μας κοινοποιήθηκε έγγραφο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας που εισηγείται τη μη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ. και λαμβάνοντας υπόψη τις καιρικές συνθήκες, οι οποίες καθιστούν αδύνατη την τέλεση του αγώνα λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου και του περιβάλλοντα του γηπέδου χώρου, γεγονός που εγκυμονεί κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων ο αγώνας Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 15:00 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, αναβάλλεται και θα ορισθεί με νεότερη απόφαση της διοργανώτριας.

Επίσης, μετά τη σύμφωνη γνώμη των δύο Π.Α.Ε., ο αγώνας Α.Ο. Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα, θα διεξαχθεί την Κυριακή 15/01/2017 στις 15:00, αντί της 17:15 της ίδιας ημέρας».

*Κατά τα άλλα, κάτω υπό ειδικές συνθήκες, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ κατάφεραν να προπονηθούν χθες στα Δένδρα, μετά από αρκετές μέρες, καθώς έγινε από εργάτες μερικός αποχιονισμός ενός εκ των γηπέδων. Σ' ένα κομμάτι του ομαδικού προγράμματος με χρήση μπάλας, συμμετείχαν και οι Βαρέλα, Αβραάμ και Μασούρας, που βρίσκονται σε περίοδο αποθεραπείας, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Λαμπρόπουλος. Η σημερινή προπόνηση προγραμματίστηκε για τη 1 μετά το μεσημέρι.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Από την ΠΑΕ ΑΕΛ έγιναν γνωστά τα εξής:

1. Η εταιρία Ανίκητο Άλογο ΙΚΕ, η οποία είναι ιδιοκτήτης και κάτοχος του 89% του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΛ, έδωσε εντολή στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, που θα γίνει το Σάββατο 11/02/2017 και ώρα 12:00, στα ιστορικά γραφεία της ομάδας, στην οδό Κύπρου 72 στη Λάρισα, τα οποία από το τέλος Ιανουαρίου θα λειτουργούν μόνο για σημαντικά θέματα που θα αφορούν στην ΠΑΕ, αφού όπως είναι γνωστό τις επόμενες μέρες τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ θα μεταφερθούν στο AEL FC ARENA.

2. Τα θέματα της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα είναι τα εξής:

α) Εκλογή νέου Δ.Σ.

β) Εκλογή νέου διευθύνοντος συμβούλου

γ) Διάφορα θέματα

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι από σήμερα διακόπτεται η συνεργασία αμοιβαίως με τον υπεύθυνο του χορηγικού προγράμματος κ. Αποστόλη Νταϊλιάνη, τον οποίο ευχαριστεί για τις υπηρεσίες τις οποίες προσέφερε.

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Με πρόστιμο 7.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, με αφορμή τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής που είχε γίνει στο AEL FC ARENA με τη Βέροια.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης και 2ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά:

1η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/1/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 4/1/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 4/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 5/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 5/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

2η Αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Πλατανιάς: «Βάσει των αναφερομένων στο από 8/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστ.Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/1/2017 Φύλλο Αγώνα, Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

* Οι υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναβλήθηκαν.

ΑΙΤΗΜΑ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ

ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΕΡΚΥΡΑ

Έγγραφο στην Super League απέστειλε η Επιτροπή του Καυτανζογλείου σταδίου, με το οποίο ζητά να αναβληθεί ο σημερινός αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον Ηρακλή και την Κέρκυρα. Στο έγγραφο η Επιτροπή αναφέρει ότι αδυνατεί να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα καταγράφει και τα άλλα προβλήματα που υπάρχουν, με την έλλειψη ζεστού νερού αλλά και τις διαρροές στο γήπεδο, και έτσι ζητά να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση. Προς το παρόν αναμένεται απάντηση της διοργανώτριας αρχής για την τύχη του αγώνα.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ

Σήμερα και αύριο θα διεξαχθεί η 11η αγωνιστική της Super League, η οποία είχε αναβληθεί το Νοέμβριο με απόφαση της προσωρινής διοικούσας επιτροπής της ΕΠΟ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, το οποίο θα γίνει αύριο Κυριακή στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Δύσκολη αποστολή θα έχει ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός στα Χανιά κόντρα στον τοπικό Πλατανιά, ενώ η -δεύτερη της βαθμολογίας- Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ηρακλής-Κέρκυρα

17:15 Βέροια-Λεβαδειακός

19:30 Πλατανιάς-Ολυμπιακός

ΑΥΡΙΟ

ΑΕΛ-ΠΑΟΚ αναβλήθηκε

17:15 Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός

15:00 Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα

19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

19:30 Ατρόμητος-Πανιώνιος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 14 αγώνες)

1. Ολυμπιακός          32-6    37

2. Ξάνθη         17-13  25

3. Πανιώνιος 19-11  25

4. Παναθηναϊκός      18-9    25

5. ΠΑΣ Γιάννινα        17-13  22

6. ΑΕΚ            21-13  21

7. Ατρόμητος 15-18  21

8. ΠΑΟΚ        19-11  20

9. Πλατανιάς  13-15  20

10. Παναιτωλικός     17-16  16

11. Αστέρας Τρίπολης         14-21  15

12. Κέρκυρα  9-17    13

13. ΑΕΛ         14-21  13

14. Λεβαδειακός       12-26  12

15. Βέροια(13αγ.)     6-22    8

16. Ηρακλής(13αγ.)  9-20    7

* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς

ΕΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΣΕΜΠΑ

Τρεις αγωνιστικές στον Λισγάρα

Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Χρήστο Λισγάρα με τρεις αγωνιστικές και πρόστιμο 200 ευρώ για την αποβολή στον αγώνα της Ξάνθης απέναντι στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, συνεπεία του πολύ σκληρού φάουλ στον Σεμπά. Ο αμυντικός της ακριτικής ομάδας τιμωρήθηκε για βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη. Ο διαιτητής Μάνταλος είχε γράψει στο φύλλο αγώνα ότι του έδειξε κόκκινη κάρτα για εξόχως επικίνδυνο παίξιμο, όμως επειδή δεν αναφέρθηκε πουθενά ότι ο Βραζιλιάνος του Ολυμπιακού τραυματίστηκε, ο Λισγάρας απέφυγε την τιμωρία των οκτώ αγωνιστικών. Ο Σεμπά, που επίσης αποβλήθηκε, τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για βίαιη διαγωγή σε αντίπαλο.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass