ΓΙΑ ΤΗ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Αναβλήθηκε το ματς Πανσερραϊκού-Λαμίας

* Για αύριο είναι προγραμματισμένη εμβόλιμη αγωνιστική

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 17 Ιαν 2017 15:45

Την οριστική αναβολή του αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Λαμία αποφάσισε χθες ο Άγης Μπουμαρσόπουλος (φωτ.).

Ο γνωστός διαιτητής της Ένωσης Λάρισας, μετά τον έλεγχο που έκανε στο γήπεδο, διαπίστωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος του Δημοτικού Σταδίου Σερρών ήταν ακατάλληλος για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Λαμία η οποία διανυκτέρευσε στις Σέρρες και λόγω της χιονόπτωσης, δεν κατάφερε να προπονηθεί για τον αυριανό αγώνα της με τον Αχαρναϊκό με συνέπεια να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τη βάση της.

* Επίσης, αναβλήθηκε εκ νέου η αναμέτρηση Αγροτικός Αστέρας-Άρης.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Για αύριο εν τω μεταξύ είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν τα παιχνίδια της 11ης αγωνιστικής και ορίστηκαν να διευθύνουν οι παρακάτω διαιτητές:

-Πανελευσινιακός – Καλλονή (13.30): Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Σιδέρης, Κακαφώνης (Αχαΐας), 4ος Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής), παρ. Παναγιώτης Καψάλης (Αιτωλοακαρνανίας).

-Απόλλων – ΟΦΗ(15:00): Κατσικογιάννης (Ηπείρου), Κωνστάντιος (Εύβοιας), Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας), παρ.Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών)

-Λαμία – Αχαρναϊκός(15:00): Ζαραβίνος, Απτόσογλου, Δόσης (Αθηνών), 4ος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.Χαράλαμπος Καρατζάς(Εύβοιας).

-Τρίκαλα – Κισσαμικός(αναβλήθηκε)

– Χανιά-Αιγινιακός(15:00): Σωτηριάδης, Πάγκαλος (Λασιθίου), Μαυρουδής (Ηρακλείου), 4ος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), παρ.Σοφιανός Μαράνος(Αθηνών)

-Πανθρακικός – Αγροτ. Αστέρας(15:00) : Σέζος (Κιλκίς), Καμπερίδης, Μηναδάκης (Καβάλας),

4ος Δραγούσης (Κιλκίς), παρ.Χρήστος Ιωαννίδης(Σερρών).

-Καλλιθέα – Αναγέννηση Κ.(15:00): Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), Βερρής (Λέσβου), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), 4ος Περράκης (Αθηνών), παρ. Νικόλαος Αγαδάκος(Πειραιά)

-Σπάρτη – Παναιγιάλειος(15:00): Νίκας (Μεσσηνίας), Αθανασοπούλου, Αδαμόπουλος (Μεσσηνίας), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ. Διονύσης Γιαννόπολουλος(Ηλείας)

-Άρης – Πανσερραϊκός (17:00): Κιοτζένης Κούλα, Χατζημωυσιάδης (Ξάνθης), 4ος Τσιμεντερίδης (Κοζάνης), παρ.Γιώργος Λιόλιος(Λάρισας).

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ

Δεν θα γίνει τελικά ο αγώνας μεταξύ του ΑΟ Τρίκαλα και του Κισσαμικού στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League.

Αιτία αποτελεί η συνεχής χιονόπτωση στα γειτονικά Τρίκαλα, που είχε ως φυσικό επακόλουθο τη μη διεξαγωγή της εν λόγω αναμέτρησης αύριο Τετάρτη (18/1), ύστερα από απόφαση της διοργανώτριας αρχής της Football League.

Μάλιστα κατέθεσαν έγγραφο για την αναβολή του αγώνα η ΠΑΕ Τρίκαλα, η ΠΑΕ Κισσαμικός, η ΕΠΣ Τρικάλων και ο Δήμος Τρικκαίων.

Η σχετική ανακοίνωση: «Αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ Τρίκαλα – Κισσαμικός (Τετάρτη 18/1/17 και ώρα 15:00) μετά από έγγραφο της ΠΑΕ Τρίκαλα, ΠΑΕ Κισσαμικός, ΕΠΣ Τρικάλων, & Δήμου Τρικκαίων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών & πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούν στον Δήμο Τρικκαίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass