Τον Αίολο Αστακού αντιμετωπίζει η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Ιαν 2017 17:04 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Ιαν 2017 17:24

Με όλους τους παίκτες στη διάθεση του τεχνικού τιμ, η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τον Αίολο Αστακού, που θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 17:00, στο κλειστό της Νεάπολης.

Μοναδικό πρόβλημα των τελευταίων ημερών ήταν η αδυναμία του Σάκη Κουτίνα να συμμετέχει στις προπονήσεις, καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση και παρέμεινε εκτός προγράμματος, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για αύριο. Από την άλλη ένας μικροτραυματισμός του Παπαχρήστου στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο τον ΓΣΛ 1928, δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να μείνει εκτός αποστολής.

Για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας μας, Αβραάμ Παπαδόπουλος σχολιάζει: «Πρόκειται για ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, με έναν έμπειρο και ικανό αντίπαλο. Είμαστε δύο ομάδες με πολλά ίδια στοιχεία, αφού ισοβαθμούμε, έχουμε ίδια επίθεση και ίδια άμυνα. Οπότε θα έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πολύ αποφασιστικοί, ώστε να οδηγήσουμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε και υπερτερούμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass