ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Πύρρειος» νίκη στην Αθήνα

• Κέρδισαν τον Υμηττό 1-0, έχασαν τη Σρετένοβιτς • Άννα Γαγάρα: «Πετύχαμε ένα σημαντικό τρίποντο»

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 10:45

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη σημείωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Αθήνα, κερδίζοντας την Ολυμπιάδα Υμηττού με 1-0.


Οι παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου παίζοντας ουσιαστικό και καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της αθηναϊκής ομάδας, η οποία αντιμετωπίζει κάθε αγώνα σαν τελικό και αποτελεί δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες.
«Πετύχαμε ένα σημαντικό τρίποντο, συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευχόμαστε περαστικά στην άτυχη συμπαίκτριά μας τη Στρετένοβιτς» τόνισε η Ραψανιώτισσα Άννα Γαγάρα που την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθεί απέναντι στην πρώην ομάδα της, τις Ελπίδες Καρδίτσας.
Η ΑΕΛ ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα, αρχικά εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν και έπειτα λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού της Σρετένοβιτς που σόκαρε τις συμπαίκτριές της, αλλά και ανάγκασε τον τεχνικό της ΑΕΛ να αλλάξει τα πλάνα του. Ένας τραυματισμός που ήρθε εξαιτίας της ανοχής του διαιτητή της αναμέτρησης, στο σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων.
Καλές προσπάθειες είχαν οι Σακελλάρη, Ζντράβκοβιτς και Λόγου, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα εκτός από τη φάση στο 41’ όταν η Ζντράβκοβιτς μπήκε από τα δεξιά και σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει και κατάφερε νωρίς να ανοίξει το σκορ, όταν στο 59’ η Χριστοφορίδη σε εκτέλεση κόρνερ της Λόγου έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα δύχτια της Ολυμπιάδας. Η ΑΕΛ παρά το γκολ συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να προσπαθεί να «καθαρίσει» το ματς με ένα δεύτερο γκολ, το οποίο δεν ήρθε στις πολύ καλές προσπάθειες της Σακελλάρη και της Σπυροπούλου. Η ομάδα του Υμηττού απείλησε την ΑΕΛ μονάχα στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου σε μία στημένη φάση η Χριστοφορίδη έδιωξε την μπάλα πάνω στη γραμμή και σε μία άλλη περίπτωση όπου μία σέντρα-σουτ ξεγέλασε την άμυνα της ΑΕΛ και πέρασε από όλες με την μπάλα τελικά να καταλήγει άουτ.
ΑΕΛ (Νίκος Γκαλίτσιος): Βλασιάδου, Κούκου, Γαγάρα, Γκατζογιάννη, Σωτηριάδη, Ζντράβκοβιτς, Κόλλια, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς, Λόγου, Σπυροπούλου.
Αγωνίσθηκαν και οι: Σακελλάρη, Πουρλιώτη, Μπούμπα, ενώ στον πάγκο βρέθηκαν οι: Νάση, Μπελμέζα, Τσούκα, Ακριβούλη
*Η διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της Ολυμπιάδας Υμηττού για τη φιλοξενία και τους εύχεται καλή επιτυχία στην συνέχεια του πρωταθλήματος.
*Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τις Ελπίδες Καρδίτσας του Τάκη Κουτσονάσιου, σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, όπου ο αντίπαλος «καίγεται» για βαθμούς ώστε να διατηρηθεί κοντά στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΛ από την πλευρά της έχοντας φτάσει πολύ κοντά πλέον στην επίτευξη του στόχου της άνετης παραμονής, αναζητεί ακόμα δύο νίκες ώστε να τελειώνει και μαθηματικά με αυτήν την υπόθεση.
Σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι θέλει τον κόσμο κοντά της και ελπίζει ότι αυτή τη φορά θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της και θα βρεθεί στο στάδιο Αλκαζάρ στις 14:00, για να βοηθήσει την ομάδα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία από τις διεκδικήτριες του φετινού πρωταθλήματος. Το έργο της ΑΕΛ γίνεται ακόμα δυσκολότερο μετά και την απώλεια της Σρετένοβιτς με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να αναμένουν την εκτίμηση του ιατρικού της επιτελείου για το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη, η οποία υπενθυμίζουμε ότι είναι και δεύτερη σκόρερ στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass