ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ FIFA ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Eντονο λαρισινό άρωμα

• Παρέλαβαν τα σήματα η Μάχη Τσιοφλίκη (ΕΠΣΛ) αλλά και η Φαρσαλινή Γ. Κομισοπούλου που ανήκει στην ΕΠΣ Χανίων

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 9:37
Οι γυναίκες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που εκπροσωπούν το ελληνικό  ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο. Διακρίνονται η Λαρισαία Μάχη Τσιοφλίκη  (αριστερά) και η Φαρσαλινή Γεωργία Κομισοπούλου (τρίτη από δεξιά) Οι γυναίκες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο. Διακρίνονται η Λαρισαία Μάχη Τσιοφλίκη (αριστερά) και η Φαρσαλινή Γεωργία Κομισοπούλου (τρίτη από δεξιά)

Ο πρόεδρος της ΠΔΕ/ΕΠΟ Ιωάννης Δρόσος παρέδωσε στους διεθνείς διαιτητές και βοηθούς διαιτητές, άνδρες και γυναίκες, τα σήματα FIFA για το 2017, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα στο πλαίσιο του σεμιναρίου διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Super League που διοργάνωσε η ΚΕΔ.


Από τη Λάρισα παρέλαβε το σήμα της, η διεθνής διαιτητής Μάχη Τσιοφλίκη (μοναδική εκπρόσωπος της Λαρισινής διαιτησίας στο εξωτερικό). Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η Φαρσαλινή στην καταγωγή, που ανήκει τα τελευταία χρόνια στην ΕΠΣ Χανίων, Γεωργία Κομισοπούλου ήταν μεταξύ των γυναικών διεθνών βοηθών διαιτητών που παρέλαβαν το σήμα για το 2017, ενώ γενικότερα από τη Θεσσαλία, πήραν σήματα ο διαιτητής Αλέξανδρος Αρετόπουλος (ΕΠΣ Τρικάλων) ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Λάρισας επί σειρά ετών, ο βοηθός διαιτητής Ευθύμιος Κούρεντας (ΕΠΣ Τρικάλων), η βοηθός διαιτητής Χρυσούλα Κουρομπύλια από την Καρδίτσα, η οποία ανήκει πλέον στην ΕΠΣ Δυτ. Αττικής, ενώ την ΕΠΣ Τρικάλων στις γυναίκες βοηθούς εκπροσώπησε η Ανδρονίκη Νιώτη (Αθηναία στην καταγωγή).
Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για το 2017 που θα εκπροσωπούν το ελληνικό ποδόσφαιρο σε διεθνές επίπεδο πλην των προαναφερομένων είναι:
Άνδρες διαιτητές: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, Γεώργιος Κομίνης, Γεώργιος Κύζας, Σταύρος Μάνταλος, Αναστάσιος Παπαπέτρου.
Άνδρες βοηθοί: Χρήστος Ακρίβος, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Ηλίας Αλεξέας, Λάζαρος Δημητριάδης, Πολυχρόνης Κωσταράς, Χασάν Κούλα, Τρύφων Πετρόπουλος, Ιωάννης Τουμπακάρης, Ιωάννης Σίπκας.
Γυναίκες διαιτητές: Ευθαλία Μήτση, Ελένη Λαμπαδαρίου, Ελένη Αντωνίου.
Γυναίκες βοηθοί: Παναγιώτα Κουτσουμπού.
Διαιτητές Σάλας: Βασίλειος Χριστοδουλής, Κωνσταντίνος Κομματάς, Αντώνιος Αδαμόπουλος.
Η απονομή των σημάτων έγινε πριν την έναρξη του διήμερου σεμιναρίου διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας Super League που διοργάνωσε η ΚΕΔ (οι εργασίες ολοκληρώνονται σήμερα) και στο οποίο μετέχουν από την ΕΠΣΛ, οι βοηθοί διαιτητές Δημήτρης Γκάγκας και Ηλίας Νατσιούλας και ο παρατηρητής Γιώργος Λιόλιος.
Α.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass