ΜΕΤΑ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΚΟ

Σε αναζήτηση προπονητή ο Γ.Σ.Λ.

* Ενόψει και του τοπικού ντέρμπι με την ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 15:12

Ο Γυμναστικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση προχθές το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, όμως έχασε άδικα και στις λεπτομέρειες στο τέλος από τον Ηρακλή που είχε σε μεγάλη ημέρα τον εκπληκτικό Γκαγκαλούδη, με 82-74.

Μια ήττα που είχε παρενέργειες, καθώς

ακολούθησε η απομάκρυνση του προπονητή Στέφανου Πέρκου.

Και ο κόουτς των Λαρισαίων ύστερα από επαφές με τη διοίκηση, δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του στη διακοπή της συνεργασίας του βοηθού του και άμεσου συνεργάτη του, Αντώνη Δούκα, κι έτσι είδε κι αυτός την πόρτα της εξόδου.

Επίσημη ανακοίνωση από τη διοίκηση των «Πρασίνων» που αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του Πέρκου ενόψει του λαρισινού ντέρμπι με την ΑΕΛ, αναμένεται σήμερα.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: «Ερωτάς μου η Λάρισα…»

Ο Ηρακλής έστω και δύσκολα, πήρε τη νίκη μέσα στο κλειστό της Νεάπολης κόντρα στον ΓΣΛ, με τον «Τίγρη», Βαγγέλη Αλεξανδρή να τονίζει πως η ομάδα πρέπει να δουλέψει περισσότερο, καθώς ακολουθούν ακόμα πιο δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι το οποίο το κερδίσαμε. Ο στόχος επετεύχθη και από εκεί και πέρα πρέπει να ακολουθήσουμε ανοδική πορεία και για να γίνει αυτό πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, καθώς έρχονται και ακόμη πιο δύσκολα παιχνίδια».

*Όσον αφορά για το πώς νιώθει όταν έρχεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, τόνισε με χαμόγελο: «Γνωρίζετε πολύ καλά πως η Λάρισα είναι ο έρωτάς μου. Απέκτησα πολλούς φίλους με τους οποίους πάντα επικοινωνώ και ποτέ δεν θα ξεχάσω την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass