ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ:

Καταπληκτικοί οι παίκτες μου

• Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και περιμένω ακόμη μεγαλύτερη παρουσία • Χριστόπουλος: «Θέλουμε τέσσερις νίκες για να παραμείνουμε στην Super League»

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 14:18

Έλαμπε από χαρά στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ο τεχνικός της ΑΕΛ Σάκης Τσιώλης, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του και τόνισε πως άξια φορούν την «βυσσινί» φανέλα.


Από την άλλη πλευρά ευχαρίστησε και τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του AEL FC ARENA, τονίζοντας πως περιμένει να έρθουν στο γήπεδο περισσότεροι φίλαθλοι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού της ΑΕΛ: «Μια δίκαιη και καθαρή νίκη η σημερινή. Την αξίζανε όλα τα παιδιά. Όλη τη βδομάδα προσπαθούσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μιλώντας λίγο πριν το ματς με τον πρόεδρο, που ήταν στον δρόμο για να προλάβει το παιχνίδι, του είπα αυτό που είδα από τα παιδιά: Να μείνεις ήσυχος με την προσπάθεια που θα κάνουν στον αγωνιστικό χώρο.
Ήταν καταπληκτικοί και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σήμερα πέρα από τη σπουδαιότητα που έχει αυτή η νίκη για τη βαθμολογία μας, είναι σίγουρο ότι η ΑΕΛ θα κυνηγήσει μία καλή θέση, στην κατάταξη.
Αυτό που θεωρώ πολύ σημαντικό είναι πως η ΑΕΛ ήταν ορθολογική στο γήπεδο και ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε τον αντίπαλο όταν είχε τη μπάλα, ήταν μία ομάδα που μου αρέσει να βλέπω. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές όπως είχα πει και στο παιχνίδι με τη Βέροια, ανεξάρτητα από τα ανάποδα αποτελέσματα, δικαιούνται να φοράνε τη φανέλα της ΑΕΛ.
Είναι δύσκολη η μετάβαση μετά από πέντε χρόνια στη Super League. Παρόλα αυτά αρχίζει και δημιουργείται αυτή η ομάδα. Θέλω να πιστεύω πως ο χρόνος δουλεύει υπέρ της και θα φτάσει η στιγμή που η ΑΕΛ θα βρεθεί στη θέση που της αξίζει.
Μετά από μία τέτοια νίκη μπορείς να πεις πολλά πράγματα, αυτό που θέλω να πω όμως εγώ είναι ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο. Σ’ αυτόν τον κόσμο που ήρθε και πιστεύει ακόμα στην ιδέα της ΑΕΛ. Περιμένω και τους υπόλοιπους να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα, γιατί είναι πάνω από πρόσωπα και ονόματα.
Να είναι σίγουροι όλοι πως αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο, μέχρι τέλους. Έχουμε ακόμα εννέα αγωνιστικές και τίποτα δεν έχει κριθεί. Βλέποντας αυτή την εικόνα από τα παιδιά μάς κάνει να είμαστε πολύ αισιόδοξοι και σίγουρα η ψυχολογία γυρίζει στο μέρος μας».
-Για το όριο των βαθμών: «Είμαι προπονητής που έχω 600 συμμετοχές στη Super League. Για την ακρίβεια σε πέντε αγωνιστικές θα έχω κάνει τις συμμετοχές αυτές και με έχει διδάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο ότι στις τελευταίες αγωνιστικές ποτέ δεν είσαι σίγουρος για τίποτα και δεν μπορείς να βάλεις όριο. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι στα εννιά παιχνίδια, υπάρχουν 27 βαθμοί. Άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να παίρνουμε ό,τι μπορούμε σε κάθε παιχνίδι. Και για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μαθηματικά, αλλά και να έχουμε μια καλή θέση στην κατάταξη που θα μας δώσει μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια».
-Για την παρότρυνση προς τον κόσμο για στήριξη στο τέλος: «Δεν είχα καμιά αίσθηση μέσα μου, πέρα από την ανατριχίλα πως έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να το κερδίσουμε για τα παιδιά. Έπρεπε να μας δώσουν τη δύναμη, που την έχω ζήσει κι εγώ, γιατί αυτοί μπορούν να σε κάνουν να πετάς μέσα στο γήπεδο. Αυτά τα παιδιά δεν είχαν αυτή τη βοήθεια, όπως είχαμε εμείς τότε. Από εδώ και πέρα πιστεύω πως θα νιώσουν το μεγαλείο της ΑΕΛ. Ο κόσμος μπορεί να είναι ο καλύτερός μας παίκτης».

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Αντίθετα με τον Τσιώλη, στεναχωρημένος από την ήττα εμφανίσθηκε ο προπονητής του Λεβαδειακού Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος όπως δήλωσε ότι δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις.
Επισήμανε πως η ομάδα του ενώ έκανε φάσεις δεν πήρε κάτι θετικό από το παιχνίδι, δήλωσε ότι αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο των Βοιωτών για να κλείσει λέγοντας ότι θα χρειαστούν τέσσερις νίκες για την παραμονή στην Super League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου: «Δεν έχει νόημα να πω πάλι ότι η ομάδα μου μέσα σε μια δύσκολη έδρα έπαιξε σωστά, έκανε φάσεις, αλλά και πάλι δεν πήρε τίποτα. Αυτό που θέλουμε είναι οι βαθμοί γιατί πλέον τα παιχνίδια λιγοστεύουν. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα με πέντε παιχνίδια εκτός, δεν υπάρχει χρόνος για σκέψεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».
-Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται ασφαλής στον πάγκο του Λεβαδειακού είπε:
«Νιώθω ασφάλεια»
-Όσον αφορά στο όριο της παραμονής ανέφερε: «Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά γιατί κάθε Κυριακή όλα τα ματς είναι αμφίρροπα και οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να νικήσει. Εμείς σαν Λεβαδειακός θέλουμε τέσσερις νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass