ΤΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΛ

Eνα μικρό βήμα για τη συνύπαρξη

• Τι πρότεινε ο Αλέξης Κούγιας για την προεδρία

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2017 8:30

«Ένα μικρό βήμα για έναν άνθρωπο, ένα μεγάλο βήμα για την ανθρωπότητα» είπε ο Νιλ Άρμστρονγκ όταν πάτησε στη Σελήνη τον Ιούλιο του 1969 και στην προχθεσινή βραδιά-εκδήλωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ (για την κοπή της πίτας) έγινε ένα μικρό βήμα στις σχέσεις Ερασ. ΑΕΛ και του ιδιοκτήτη Αλέξη Κούγια αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα είναι μεγάλο για τη «βυσσινί» ομάδα.


Ο κ. Κούγιας στον οποίο έδωσε τον λόγο ο πρόεδρος της Ερασ. ΑΕΛ Αντώνης Τσαγκάλης ως «οικοδεσπότης» είπε τα εξής: : «Θα ήθελα να πω δύο πράγματα επί τη ευκαιρία σήμερα. Πρώτον. Γιατί δεν κάνουμε την κοπή της πίτας όλοι μαζί σήμερα; Οι συγκρίσεις με την περσινή μας εκδήλωση είναι αναπόφευκτες και σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός αυτό. Και έχετε ξεκάθαρη ευθύνη εσείς (σ.σ. Ερασιτεχνική) για το σημερινό. Δεύτερον. Πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα η ιστορία με τις ανακοινώσεις και τις επιστολές. Αυτό πρέπει να το κατανοήσετε εσείς κ. Νάκα (Γραμματέας της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ). Εγώ είμαι από πλουτώνιο και μπορώ να αντέξω πολλά. Δεν ανέχομαι όμως αυτή την ιστορία που για ανεξήγητους λόγους εσείς του Ερασιτέχνη ξεκινήσατε κάνοντας πόλεμο σε αυτή την ομάδα. Εγώ ούτε δάνεια παίρνω, ούτε κομπίνες κάνω και ό,τι λεφτά έχω τα αφήνω στο ποδόσφαιρο. Το ξέρω πως είμαι το μεγαλύτερο κορόιδο του πλανήτη. Και εσείς προσπαθείτε από μένα να βγάλετε... κ. Νάκα πρέπει να τελειώσει εδώ και τώρα αυτή η ιστορία. Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου πως θα ξαναπάρουμε πρωτάθλημα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει εμείς να ξαναγίνουμε οικογένεια. Αν θέλετε να γίνετε εσείς πρόεδρος για να το επιτύχουμε αυτό κι εγώ να μεταφερθώ στον Ερασιτέχνη δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Θέλετε να βάλουμε σε αυτή τη θέση τον Δήμαρχο της πόλης(σ.σ. βραβευόταν από την Ερασιτεχνική ΑΕΛ) που βρίσκεται σήμερα εδώ; Δεν με πειράζει».
Ο κ. Νάκας από το τραπέζι των επισήμων απάντησε πως δεν είναι της παρούσης να συζητηθούν αυτά τα θέματα με τον Κούγια να ανταπαντά: «Πάντοτε είναι η ώρα για τέτοια θέματα» κι έτσι έκλεισε την τοποθέτησή του.
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του σωματείου, Αντώνιος Τσαγκάλης, που είπε μεταξύ άλλων: «Η πρόθεση του Ερασιτέχνη είναι να είναι όσο πιο διακριτικός γίνεται σε τέτοια ζητήματα. Και γι’ αυτόν τον λόγο προσπάθησε να κρατήσει «ενδοοικογενειακά» αυτή την επιστολή με την ΠΑΕ να την εκδίδει στη δημοσιότητα. Πρέπει λοιπόν αυτά τα θέματα να τα κρατάμε μεταξύ μας. Αλλά όπως και στις οικογένειες έτσι κι εδώ, την ενότητα τη διατηρεί ο πατέρας. Αυτός είναι που απλώνει το πατρικό του χέρι και κρατά δεμένη την οικογένεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass