Με φοβερό γκολ του Σάββα ο Απόλλωνας κέρδισε στο Κίτρος 1-0

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2017 21:30

Ένα εκπληκτικό γκολ του Καρδιτσιώτη Σάκη Σάββα στο 37΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έδωσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Απόλλωνα, ο οποίος πέτυχε μεγάλη νίκη στο Κίτρος επί της τοπικής Πύδνας, με 1-0.

Το παιχνίδι που διεξήχθη για την εξ αναβολής 16η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του τερματοφύλακα Γιάννη Φιρινίδη στο χέρι στο 25΄ της αναμέτρησης.

Ο Τάσος Κουρδής που ήταν πολύ καλός τον αντικατέστησε επάξια, στο δεύτερο μέρος όπου η Πύδνα πίεσε οι «κυανόλευκοι» που αγωνίσθηκαν ψυχωμένα βρήκαν λύσεις και πήραν τελικά την πολύ μεγάλη αυτή εκτός έδρας νίκη. 

Η ομάδα της Λάρισας που αγωνίσθηκε με ελλείψεις ολοκλήρωσε τον αγώνα  με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιβανίδη με δυο κίτρινες που δέχθηκε στο 87’ και 89΄της αναμέτρησης.

Στην εκπνοή οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν σε σέντρα του Κυπαρίσση ο Παπαδημητρίου μέσα από την περιοχή έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και μετά την απόκρουση του Τάσου Κουρδή βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, για να την απομακρύνουν στην συνέχεια οι αμυντικοί του Απόλλωνα.

Ο Απόλλωνας του Σάκη Θεοδοσιάδη παραμένει σταθερά πρώτος στην κορυφή και αν αύριο «στραβοπατήσει» ο Ολυμπιακός Βόλου στο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετρίτη τότε η διαφορά των +2 βαθμών, θα γίνει μεγαλύτερη.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του Βασίλειου Φωτιά( Χρήστος Δεμερτζής, Ευάγγελος Μίσκος), της ΕΠΣΠέλλας.

Κίτρινες κάρτες αντίκρυσαν οι Δήμας(33΄), Καθάριος(68΄)/ Μανθάνο(80΄), Τάσος Κουρδής(90’+1), ενώ ο Ιβανίδης αποβλήθηκε με δυο κίτρινες(87΄, 89΄).

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Λαζαρίδης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Σαμουηλίδης(46΄Πιαστόπουλος), Καθάριος(78΄Ιορδανίδης), Δήμας(62΄Παπαδημητρίου), Κυπαρίσσης Ν., Ντόσης, Τσαρτσαρής.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης (25′ λ.τ. Κουρδής), Σάββας, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Αγρόδημος, Πέντα, Διβανές (70′ Ιβανίδης), Καμπέρης (74′ Συράκος), Σκούπρας, Μανθάνο.

ΚΑΤΑΓΜΑ Ο ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ

Μεγάλος άτυχος της σημερινής αναμέτρησης στο Κίτρος ο γκολκίπερ Γιάννης Φιρινίδης, ο οποίος στο 25΄και σε μια ανύποπτη φάση χτύπησε στο δεξί του χέρι. Ο πορτιέρο του Απόλλωνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κατερίνης συνοδεία του γενικού αρχηγού Γιώργου Λότσιου και μετά την ακτινογραφία που έβγαλε, διαπιστώθηκε πως υπέστη κάταγμα στο δεξί δάκτυλο του δεξιού του χεριού, όπου του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας.

Ο άτυχος τερματοφύλακας άφησε άφωνους τους γιατρούς στο νοσοκομείο της Κατερίνης, καθώς εκείνοι του συνέστησαν αποχή από τις αγωνιστικές δραστηριότητες για τουλάχιστον δυο εβδομάδες και εκείνος τους είπε: «Στις 12 Μαρτίου δεν χάνω με τίποτα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου…».

Μάλιστα ο Φιρινίδης επιστρέφοντας στο γήπεδο στο τέλος του αγώνα και εισερχόμενος στα αποδυτήρια γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, που φώναζαν ρυθμικά: «Φίρι-Φίρι…».

ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Στο πέταλο ήταν 80 περίπου φίλοι του Απόλλωνα και οι παίκτες στο τέλος πήγαν προς την πλευρά τους και εκείνοι τους χειροκρότησαν θερμά.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΗΜΕΡΑ

Πύδνα Κίτρους-Απόλλων Λάρισας 0-1

Θεσπρωτός-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 4-0

Τηλυκράτης Λευκάδας-Αμβρακία Κωστακίων 1-0

Διαγόρας Σεβαστής-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-1

ΑΕ Ιστιαίας-Πιερικός 1-0

ΑΥΡΙΟ

Αύριο ολοκληρώνεται η 16η αγωνιστική με τα παιχνίδια(ώρα έναρξης 15:00):

-ΑΕ Καραϊσκάκης-Ρήγας Φεραίος

-Αστέρας Πετρίτη-Ολυμπιακός Βόλου

-Νίκη Βόλου-Εθνικός Φιλιππιάδας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 20 αγώνες)

Απόλλων Λ.    44-14    48

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

*Ολυμπιακός Β.    31-9    43

Διαγόρας Σεβαστής    33-19    42

Πύδνα Κίτρους    28-11    40

*Νίκη Βόλου     29-16    39

*Καραϊσκάκης    20-8    39

Τηλυκράτης    18-16    29

*Ρήγας Φεραίος    26-29    23

Πιερικός    12-19    21

Θεσπρωτός    19-28    21

Ελευθεροχώρι    16-28    20

*Φιλιππιάδα    14-25    19

Ιστιαία    16-27    17

Αμβρακία Κωστακίων    12-27    12

- - - - - - - - - - - - - - - - - -

*Αστέρας Πετρίτη    17-34    11

Νεοκαισάρεια    15-35    10

***ΑΕ Καραϊσκάκης, Ρήγας Φεραίος, Αστέρας Πετρίτη, Ολυμπιακός Βόλου,   Νίκη Βόλου και Εθνικός Φιλιππιάδας, έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass