ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΑΕΛ όπως παλιά...

• Εκτός αποστολής έμειναν οι περισσότεροι ξένοι

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 10:59

ΑΕΛ όπως παλιά σήμερα στις 19.00 στο Ael Fc Arena κόντρα στην Ξάνθη στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League, καθώς η προπώληση των εισιτηρίων είναι ικανοποιητική και όλα δείχνουν για ρεκόρ προσέλευσης θεατών τη φετινή σεζόν στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της Λαρισινής ομάδας, αφού με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή της, υπό την προϋπόθεση ότι ο Λεβαδειακός δεν θα κερδίσει την ΑΕΚ (η ομάδα της Λιβαδειάς είναι ο βασικός ανταγωνιστής της ΑΕΛ στη μάχη της παραμονής).

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με τον τεχνικό Αντρέ Πάους να μην συμπεριλαμβάνει τους περισσότερους ξένους, ενώ θέλησε να πάρει όλους τους ετοιμοπόλεμους παίκτες αφήνοντας εκτός αποστολής τους Ντοντό και Τικίτο που δεν είχαν ικανοποιητικό βαθμό φυσικής κατάστασης αλλά και τον Μασαλέσα που ήταν τραυματίας.
Στο μεταξύ έμειναν εκτός αποστολής και οι: Γκουλουζέντε, Ρέγες, Τσακοπίνο που η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε επαφή με τους μάνατζέρ τους και συμφώνησε να λύσει τη συνεργασία μαζί τους αύριο ή το αργότερο μεθαύριο. Οι τρεις παίκτες αποτελούν παρελθόν από την ομάδα.
Σχετικά με το αρχικό σχήμα ο Πάους ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν να τα δώσουν όλα και να έχουν πάθος για νίκη, αφού κάθε άλλο αποτέλεσμα θεωρεί ότι θα βάλει την ομάδα σε μεγαλύτερες περιπέτειες.
Κάτω από τα δοκάρια λογικά θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι: Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Ναβάρο, στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ, Αναστασόπουλος και Φατιόν, ενώ πιο μπροστά οι: Αβραάμ, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς και στην κορυφή της επίθεση ο Ναζλίδης. Δεν αποκλείεται να δούμε και τον Ντέλετιτς στο αρχικό σχήμα στη θέση του Αναστασόπουλου.
Η αποστολή κατέλυσε χθες σε ξενοδοχείο της πόλης και στους ποδοσφαιριστές αναμενόταν να μιλήσει για την κρισιμότητα του αγώνα και ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας.
Οι παίκτες με δεδομένη την προσέλευση του κόσμου, να συνδυάσουν τη νίκη με καλή απόδοση όπως έκαναν κόντρα στον ίδιο αντίπαλο και πέρυσι, παρότι είχαν τότε μια κατηγορία διαφορά, και στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής παίκτες: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοφ, Ναβάρο, Μασούρας, Γκόλιας, Φάρκας, Κόντορ, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Ικάουνιεκς, Λαμπρόπουλος, Ναζλίδης, Αβραάμ και Καπός.Η ΞΑΝΘΗ
Χθες το πρωί ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ξάνθης, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΛ. Η ξανθιώτικη ομάδα προπονήθηκε για τελευταία φορά στο προπονητήριό της και, μετά τις ασκήσεις τακτικής και το «διπλό» μικρής διάρκειας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από τους παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Παπαγεωργίου, Γουάλας, Καρασαλίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Μεχιά, Ντε Λούκας, Πιτσέλι, Λάζιτς, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Τριάδης, Γιουνές, Ράνος και Σολτάνι.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο 34χρονος, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αθηνών, θα διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA με τον Πανιώνιο (29/10/2016) που είχε λήξει με νίκη της ΑΕΛ με 2-0. Βοηθοί του ο Αλέξανδρος Γρεβένης από τη Χαλκιδική και ο Κυριάκος Μερκενίδης από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Καλύβας από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Φαβορί για να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα φιλοξενήσει στο «Καραϊσκάκη» τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League. Στην έδρα του θα παίξει και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα υποδεχθεί στη Λεωφόρο τον Ατρόμητο, ενώ η ΑΕΚ θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στη Λιβαδειά, κόντρα στον τοπικό Λεβαδειακό. Ακόμη πιο δύσκολη αποστολή θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να παίξει στην έδρα του (πάντα επικίνδυνου) Πλατανιά. Συνοπτικά το πρόγραμμα της σημερινής αγωνιστικής (19.00):
Βέροια-Αστέρας Τρίπολης
Ηρακλής-Παναιτωλικός
Κέρκυρα-Πανιώνιος
ΑΕΛ-Ξάνθη
Λεβαδειακός-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
 1. Ολυμπιακός    50-16    61
- - - - - - - - - - - - - - -
 2. ΠΑΟΚ    44-17    55
 3. Πανιώνιος    34-19    52 -Play Off
 4. Παναθηναϊκός    42-19    51
 5. ΑΕΚ    51-22    49
- - - - - - - - - - - - - - -
 6. Ξάνθη    31-24    45
 7. Πλατανιάς    32-31    42
 8. Ατρόμητος    25-36    36
 9. ΠΑΣ Γιάννινα    29-31    35
10. Παναιτωλικός    28-36    31
11. Κέρκυρα    20-38      29
12. Αστέρας Τρίπολης    29-43    27
13. Ηρακλής    24-36    25
14. ΑΕΛ    22-40     25
15. Λεβαδειακός    24-46    23
- - - - - - - - - - - - - - -
16. Βέροια    17-50    19-ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
* Ο ΠΑΟΚ έχει -3 βαθμούς

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass