ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14.00)

Στην Αταλάντη αγωνίζεται η Ολύμπια

Δημοσίευση: 23 Απρ 2017 10:10

Στην Αταλάντη αγωνίζεται σήμερα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Ολύμπια, η οποία στις 14.00 θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αγ. Παρασκευή.

Πρόκειται για αγώνα κατάταξης μεταξύ των ομάδων που κατέλαβαν την 4η θέση στον 1ο και τον 2ο όμιλο της Α2 Εθνικής του μπάσκετ γυναικών, για τον καθορισμό της σειράς προτεραιότητας για κάλυψη τυχόν κενών θέσεων στην Α1 Εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τον λόγο αυτό ο αγώνας είναι νοκ άουτ και διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο.

«Εμείς βλέπουμε το παιχνίδι σαν μία γιορτή. Θα είναι η επιβράβευση των κόπων μας γιατί με το ρόστερ που διαθέταμε φέτος ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία» σχολίασε ο τεχνικός της Ολύμπια, Πάρις Λότφι αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση. Αγωνιστικά η Λαρισινή ομάδα θα παραταχθεί με αρκετές απουσίες και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουτσουνούρη, Σουλιώτη, Μαγδαλιανίδου, Παπαστεργίου, Λιάσκου, Σκαρλή, Δημητρέλια, Μαρκούτη, Μαργαρίτη και Δρυστέλλα.

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Για τον ίδιο λόγο θα παίξουν σήμερα και οι ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση σε 1ο και 2ο όμιλο αντίστοιχα, ήτοι Σπόρτινγκ και Απόλλων Καλαμαριάς. Ο αγώνας αυτός θα ξεκινήσει στις 14.00 στο ΕΑΚ Βόλου, ενώ αμέσως μετά, δηλαδή στις 16.00 στο ίδιο γήπεδο, θα διεξαχθεί ο αγώνας μπαράζ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ίκαρο Καλλιθέας (τερμάτισαν στη 2η θέση των ομίλων τους), όπου ο νικητής θα κερδίσει το τρίτο εισιτήριο ανόδου για την Α1 Εθνική και φυσικά ο ηττημένος θα είναι ο πρώτος επιλαχών για άνοδο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ με τους οποίους πέφτει η αυλαία του φετινού μαραθωνίου της Α2 Εθνικής του μπάσκετ γυναικών:

ΕΑΚ Βόλου, 14.00. Απόλλων Καλ.-Σπόρτιγκ: Παργιανόπουλος-Κέτουλας (Μόρφη Γ.).

Αταλάντης, 14.00, Αγ. Παρασκευή-Ολύμπια: Ντάνος-Χουγιάζος (Κάλφα).

ΕΑΚ Βόλου, 16.00, ΓΣ Ηρακλής-Ίκαρος Καλλιθέας: Τσουμαχίδης-Δολγύρας (Τσίργουλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass