ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΑΝΟΔΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο ντέρμπι

*Γρ. Γιασάρης: «Εχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια τους τρεις τελευταίους μήνες» *Προσπάθειες να προλάβει το παιχνίδι ο Περωτής

Δημοσίευση: 27 Απρ 2017 13:55

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη μάχη της 2ης προνομιούχου θέσης στον 2ο όμιλο της Β’ Εθνικής του μπάσκετ άρχισε. Ο Ερμής Αγιάς αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή στην Καρδίτσα την ομώνυμη ομάδα (19.00), με στόχο να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του α’ γύρου και παράλληλα να υπερκεράσει τη διαφορά των 4 πόντων (74-78), στην προσπάθειά του να μπει σε τροχιά ανόδου. Πρόκειται ουσιαστικά για το παιχνίδι «φωτιά» της 27ης αγωνιστικής, αφού οι γηπεδούχοι -που ήδη βρίσκονται στη 2η θέση, καθώς διατηρούν μέχρι στιγμής το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία με τον Ερμή- θέλουν διακαώς να «κλειδώσουν» την άνοδο στην Α2 Εθνική.

Το έργο των παικτών του Γρηγόρη Γιασάρη θα είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς θα πρέπει να «σπάσουν» το αήττητο της έδρας της Καρδίτσας, ωστόσο έχουν παρακαταθήκη την εντυπωσιακή τους πορεία στον δεύτερο γύρο και ένα σερί 10-0.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ομάδες του 2ου ομίλου της Β’ Εθνικής επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από τρεις εβδομάδες κι αυτό αν μη τι άλλο είναι ένα στοιχείο που αναμένεται να παίξει ρόλο στο ντέρμπι της Κυριακής, καθώς όπως επισήμανε ο τεχνικός του Ερμή, Γρηγόρης Γιασάρης, «ίσως οι ομάδες παρουσιάσουν κάποια "νεκρά" διαστήματα στο παιχνίδι τους λόγω της αγωνιστικής απραξίας». Ωστόσο όπως ο ίδιος επισήμανε η ηρεμία και η αποφασιστικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

«Πρόκειται για ένα θεσσαλικό ντέρμπι με ό,τι αυτό συνεπάγεται, το οποίο παρουσιάζει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Σίγουρα πιστεύω ότι όποια ομάδα κερδίσει θα έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Γιασάρης και πρόσθεσε:

«Από κει και πέρα εμείς δουλέψαμε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς να αλλάξει κάτι στη σκέψη μας και τη θέλησή μας. Δώσαμε χρόνο ξεκούρασης, τόσο σωματικής όσο και ψυχολογικής στους παίκτες γιατί πράγματι έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια τους τρεις τελευταίους μήνες. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητες και τις δυνατότητές τους και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε εις πέρας την αποστολή μας».

Ερωτηθείς για το ποια στοιχεία θα κρίνουν το ντέρμπι ο τεχνικός του Ερμή επισήμανε:

«Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδια με πάθος και ένταση, αλλά και "νεκρά" διαστήματα και από τις δύο ομάδες μετά από τη μεγάλη αγωνιστική αποχή που είχαν. Γι’ αυτό πιστεύω ότι ο πιο ήρεμος και ο πιο αποφασιστικός θα έχει τον πρώτο λόγο. Εύχομαι ωστόσο ο κόσμος να δει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι».

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΠΕΡΩΤΗ

Αγωνιστικά η προετοιμασία του Ερμή κύλησε ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Περωτής, ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και κατά συνέπεια η συμμετοχή του προς το παρόν κρίνεται αμφίβολη. Όπως επισήμαναν οι άνθρωποι της ομάδας γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο παίκτης να μπορέσει να τεθεί στη διάθεση του Γρηγόρη Γιασάρη.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass