Η «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Ποιοι παίκτες φεύγουν από την ΑΕΛ

*Ονόματα έκπληξη Αβραάμ, Βαρέλα, Ξενοδόχοφ και Μονιάκης *Γυρίζουν ο Νίκος Γιαννιτσάνης αλλά και ο Τάσος Κρητικός *Ποιο θα είναι το νέο τεχνικό επιτελείο. Πού θα γίνει η προετοιμασία

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2017 22:01

Ο Ολλανδός προπονητής της ΑΕΛ Αντρέ Πάους ανανέωσε για δύο χρόνια το συμβόλαιό του με τη λαρισινή ομάδα και ήδη άρχισε ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο που η ομάδα θα μείνει στη Σούπερ Λίγκα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η λαρισινή ομάδα δείχνει να αναδομείται καθώς φεύγουν αρκετοί παίκτες που ορισμένοι θεωρούνταν βασικοί και αναντικατάστατοι για να έρθουν καλύτεροι ποδοσφαιριστές ενώ ήδη «κλείδωσαν» και οι δύο πρώτες μεταγραφές.

Συγκεκριμένα από τη θέση των τερματοφυλάκων παρελθόν αποτελούν από την ΑΕΛ ο Ξενοδόχοφ με τον Κοντουγλίδη και παραμένει μόνο ο Θεοδωρόπουλος κάτι που δείχνει ότι θα αποκτηθεί παίκτης στη θέση αυτή ίσως και δύο.

Από την άμυνα ήδη ανακοινώθηκε η λύση συνεργασίας με τον Μονιάκη ενώ φεύγουν ακόμα ο Γιοβάνοβιτς, ο Τικίτο(υπάρχουν διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας μαζί του) και ο Σουλιώτης. Παραμένουν ο Κόντορ, ο Γκόλιας, ο Ναβάρο, ο Ρέντζας και ο Μασούρας. Θα αποκτηθούν δύο σέντερ μπακ.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν σημαντικές αλλαγές καθώς φεύγουν οι: Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης ενώ παραμένουν οι: Λαμπρόπουλος, Αναστασόπουλος, Κουτσιανικούλης, Καρατάσιος, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Φατιόν, Γκαγιέχο και θα δοθεί δανεικός ο Χοτζάλι. Θα αποκτηθεί ένα δεκάρι με στόχο να δώσει μεγαλύτερη δύναμη στον οργανωτικό τομέα και δύο πλάγιοι επιθετικοί.

Στην επίθεση φεύγουν Τσάκο, Ρέγες και Μακρής ενώ παραμένουν Ναζλίδης, Καπός και Ντοντό. Θα αποκτηθεί επίσης ένα σέντερ φορ.

ΜΟΝΟΣ Ο ΠΑΟΥΣ

Ο τεχνικός Αντρέ Πάους θα έχει νέο επιτελείο συνεργατών καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο γυμναστής Κώστας Μαντζώκας όσο και ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Τσώτσας θα πάνε στις ομάδες κάτω των 20 ετών που θα έχουν αρχιπροπονητή τον Θόδωρο Βουτυρίτσα.

Την εκγύμναση των παικτών θα αναλάβει ο ίδιος ο Πάους που είναι καθηγητής φυσικής αγωγής ενώ θα υπάρξει και ένας συνεργάτης του άγνωστο αν είναι Έλληνας ή ξένος.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι 20 Μαΐου ενώ η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις αρχές Ιουλίου. Η προετοιμασία θα γίνει σε δύο στάδια το ένα στην Ελλάδα και το άλλο στο εξωτερικό μάλλον στην Πολωνία.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Τέλος «κλείδωσαν» για την ΑΕΛ οι πρώτες μεταγραφές που είναι η επιστροφή του Νίκου Γιαννιτσάνη από τα Τρίκαλα και του Τάσου Κρητικού από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δύο παίκτες θεωρούνται από τον Πάους ότι θα βοηθήσουν την ομάδα έχοντας αποκτήσει σημαντικές εμπειρίες στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής κατηγορίας.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΥΣΗ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Μανώλη Μονιάκη, τον οποίο ευχαριστεί ιδιαίτερα για την αγωνιστική και μη προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, αλλά και είμαστε βέβαιοι και όλοι οι οπαδοί μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή, σύζυγο, πατέρα και άνθρωπο Μανώλη Μονιάκη για όσα προσέφερε στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδοσφαιρο. Ο Μανώλης Μονιάκης ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να λυθεί το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και το αίτημά του έγινε δεκτό. Του ευχόμαστε να προσφέρει τα ίδια και περισσότερα στην τυχερή ομάδα που θα τον αποκτήσει. Η πόρτα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή γι' αυτόν».

Ο Μονιάκης στο προφίλ που διατηρεί σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε τα εξής:

«Ένας κύκλος έφτασε στο τέλος του.Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Κύριο Αλέξη Κούγια που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και να βοηθήσω την ομάδα της ΑΕΛ. Ευχαριστώ πολύ για αυτά τα δύο χρόνια συνεργασίας από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο άνθρωπο αυτής της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Για τους συμπαίκτες μου, καλή σταδιοδρομία με υγεία και ξέρω πως έκανα φίλους-αδερφούς για την υπόλοιπη ζωή μου. Τέλος,η οικογένειά μου και εγώ, είμαστε πολύ χαρούμενοι που γνωρίσαμε τους υπέροχους ανθρώπους της Λάρισας, που μας αγκάλιασε από την πρώτη μέρα και μας έκαναν να νιώσουμε σαν δικά τους παιδιά. Καλή συνέχεια με πολλές επιτυχίες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς.

Μανώλης Μονιάκης».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass