Η ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΔ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ «Ε»

Άννα Καραμανλή: Φιάσκο ο τελικός του κυπέλλου και το αθλητικό νομοσχέδιο

*Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας

Δημοσίευση: 07 Μαϊ 2017 22:14

Στη Λάρισα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο η βουλευτής Άννα Καραμανλή με την ιδιότητα του αναπληρωτή τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας και χθες παρακολούθησε τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κωφών μεταξύ του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών και της Ινσταμπούλ.

Μιλώντας μαζί της και το πρώτο που μας είπε είναι ότι έμεινε εντυπωσιασμένη από το Ael Fc Arena που αποτελεί «κόσμημα» για την περιφέρεια και έδειξε πόσα σημαντικά έργα μπορούν να γίνουν με τη σύμπραξη ιδιωτικής και δημόσιας πρωτοβουλίας και να γίνουν επενδύσεις όχι από Έλληνες αλλά και από ξένους στη χώρα σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Τη ρωτάμε στη συνέχεια αν θα πάει στον Βόλο για να παρακολουθήσει τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας και αυτή ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει λέγοντας: «Ο τελικός είναι φιάσκο , η ΕΠΟ και η Πολιτεία έπρεπε να γνωρίζουν ότι ένα γήπεδο που έχει να χρησιμοποιηθεί δύο χρόνια για αγώνες δεν μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια μια τέτοια σημαντική αναμέτρηση. Για μένα φιάσκο ήταν και οι αποφάσεις της Πολιτείας που άλλαζαν κάθε ώρα γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν. Αρχικά να γίνει ο τελικός μετά να μην γίνει και μετά να γίνει. Αυτές οι παλινωδίες δείχνουν ότι δεν υπάρχει σοβαρότητα και ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και κυρίως όσους ασχολούνται με το άθλημα. Η Πολιτεία που θεσμοθέτησε το ηλεκτρονικό εισιτήριο συμφώνησε να γίνει ο τελικός σε ένα γήπεδο που δεν έχει σύστημα ελέγχου ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Αστεία πράγματα».

Στη συνέχεια με την επί μια πενταετία πρωταθλήτρια Ελλάδας του άλματος εις μήκος μιλήσαμε για το αθλητικό νομοσχέδιο… «Μου θυμίζει την τακτική των μνημονίων της κυβέρνησης. Κάνουμε διαπραγματεύσεις, στη συνέχεια κάνουμε πίσω μετά συνεχίζουμε τις διαπραγματεύσεις… Δύο χρόνια τώρα μιλάνε για αθλητικό νομοσχέδιο και νομοσχέδιο δεν βλέπουμε ενώ απλά η κυβέρνηση φέρνει τροπολογίες στη Βουλή. Κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι θέλουν να περάσουν αθλητικό νομοσχέδιο. Γιοφύρι της Άρτας θυμίζει…. Άλλο ένα φιάσκο της κυβέρνησης, μήπως θέλουν να το φέρουν προεκλογικά;»

Τέλος επικεντρώθηκε σε ένα σημαντικό αθλητικό έργο που αφορά στην αθλητική Λάρισα, το κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί λέγοντας τα εξής: «Είναι αδιανόητο να εμπαίζεται η νεολαία της πόλης με το κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας που θα επισκεφτώ. Ένα έργο που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε σε προτεραιότητα θα έφερνε ανακούφιση στα παιδιά που ασχολούνται με τον υγρό στίβο να μην τελειώνει για ένα ποσό αρκετά μικρό σε σχέση με αυτό που δαπανήθηκε μέχρι τώρα . Η Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως με διαβεβαίωσε ο ικανός περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ολοκλήρωσε τη χρηματοδότηση του έργου αλλά τώρα που είναι η σειρά του Δήμου ή της Πολιτείας αυτό δεν γίνεται πράξη. Και ρωτάω, γιατί δεν δίνουν αυτά τα χρήματα για να ολοκληρωθεί το έργο; Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει , πρέπει να πιεστεί η Πολιτεία απ' όλη την αθλητική Λάρισα να ολοκληρωθεί αυτό το έργο που θα φέρει οικονομική, μέσω διεθνών και πανελληνίων διοργανώσεων που μπορεί να διεκδικήσει, και αθλητική ανάπτυξη στην πόλη».

Η βουλευτής Άννα Καραμανλή συνοδευόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστο Καπετάνιο που πρόσθεσε ότι ο αθλητισμός είναι ένας τομέας που θα δώσει σημαντική ώθηση γιατί η νεολαία έχει ανάγκη από τις κατάλληλες αθλητικές υποδομές.

Η βουλευτής Άννα Καραμανλή ενώ συνομιλεί με ιδιαίτερα εκφραστικό τρόπο με τον αθλητικό συντάκτη της «Ε» Σωτήρη Κέλλα.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass