Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΜΕ 2-1

Eχασε το ματς, όχι όμως την άνοδο...

• Γερό... ταρακούνημα η ήττα που έδειξε πως με τα λόγια δεν κερδίζονται παιχνίδια • Ασπίδα προστασίας στους παίκτες ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 22:00

Το... τρένο σταμάτησε στην Κατερίνη και ελπίζουμε η στάση που έκανε εκεί να μην έχει παρενέργειες, να μην χαθεί ο δρόμος που οδηγεί τον Απόλλωνα Λάρισας, προς τη Β’ Εθνική.

Όποιος υποστηρίξει πως δεν πείραξε προχθές όσους βρέθηκαν στο γήπεδο Βατάν η ήττα από τον Διαγόρα Σεβαστής με 2-1 και η συνολική κακή εικόνα της ομάδας, ίσως να αξιολογεί με άλλους τρόπους τις δυνατότητες που έχει και τη μέχρι τώρα εξαιρετική πορεία της στον 2ο όμιλο της Γ’Εθνικής κατηγορίας.
Σίγουρα όμως ό,τι δεν σε... σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό, αλλά και όταν δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία δεν πρέπει να την πετάς με τόση ευκολία.
Ο Απόλλωνας που πέτυχε παλικαρίσιες νίκες στην Άρτα επί του Καραϊσκάκη με 1-0 και στο Κίτρος επί της Πύδνας με το ίδιο σκορ, προχθές θυμήθηκε τον κακό του εαυτό που έδειξε στο Βελεστίνο, όπου έχασε από τον Ρήγα Φεραίο με 4-3, σε αγώνα του πρώτου γύρου.
Ήταν μια ομάδα που από την αρχή μπήκε προφανώς χαλαρά στο παιχνίδι και παρότι προηγήθηκε με τον Βασίλη Σαχινίδη στο 25’, δεν μπόρεσε να πάει τουλάχιστον στο ημίχρονο με αυτό το γκολ, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ισοφαρίσθηκε σε 1-1.
Και στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε η ώρα όλοι έβλεπαν πως περισσότερες πιθανότητες είχε να γίνει το 2-1 όπως και έγινε καθώς ο Διαγόρας Σεβαστής έπαιζε με πολύ πάθος, παρά το 1-2 που θα οδηγούσε τον Απόλλωνα και μαθηματικά στη Β’ Εθνική.
Με τα λόγια δεν κερδίζονται παιχνίδια, δεν ανεβαίνει μια ομάδα κατηγορία και στον αγωνιστικό χώρο οι πάντες κρίνονται.
Χωρίς αμφιβολία η ήττα πιστεύουμε πως ήταν ένα γερό ταρακούνημα, καθώς μένουν δύο ακόμη αγώνες και η διαφορά από τον 2ο της βαθμολογίας Καραϊσκάκη, μειώθηκε στους τέσσερις βαθμούς.
Ο Απόλλωνας έχει πάντα τον πρώτο λόγο για να κόψει το νήμα και την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου στη Φιλιππούπολη θα δώσει μια σκληρή μάχη με τον Τηλυκράτη.
Και σε αυτή τη μάχη οι παίκτες του Απόλλωνα καλούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό, «σβήνοντας» την κακή παρένθεση της προχθεσινής αναμέτρησης.
Από την πλευρά του ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Σάκης Θεοδοσιάδης ενεργεί ως ασπίδα προστασίας στους παίκτες του, τους πιστεύει πάρα πολύ, διότι εκείνοι είναι που έχουν οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή και την οδηγούν στην Football League.
Με μια ήττα δεν μπορεί να ισοπεδωθούν όλα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτοί οι παίκτες είναι που έχουν φτάσει τον Απόλλωνα στο πρώτο σκαλί του βαθμολογικού πίνακα στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τα...καλύτερα έρχονται.
Από χθες o κόουτς επιχείρησε να ανεβάσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών και να τους πείσει πως οι δυνατότητές τους είναι μεγάλες, πως μπορούν να πάρουν το παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή και να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους που θα πάνε στο γήπεδο.
Σίγουρα και εκείνοι είναι στεναχωρημένοι από την προχθεσινή ήττα και θα επιδιώξουν να δείξουν πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass